Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hi. Tii hogyan lazultok el a...

Hi. Tii hogyan lazultok el a nogyogyasznal? Ellazultok egyaltalan h ne fajjon?

Figyelt kérdés
csak en erzem magam megaláztatva kozben?!
2012. okt. 16. 22:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Kellemetlen, az tény, bár én megalázónak sose éreztem.

Azt a pár percet ki lehet bírni.

2012. okt. 16. 22:30
 2/21 A kérdező kommentje:
par perc? hat nalam nagyon nem paar perc..vagy negyed ora :\\\
2012. okt. 16. 22:34
 3/21 anonim ***** válasza:
Engem is max 1 percig vizsgálnak, nem kellemes, de az orvos nagyon korrekt és kedves, nem érzem megalázónak.
2012. okt. 16. 22:35
 4/21 anonim ***** válasza:

semmi megalázó nincs benne. ha te úgy érezted, sürgősen keress másik orvost.

nekem már a méhemet is kivették, meg három gyereket is szültem, de soha nem kotorásztak bennem többet egy normál vizsgálatkor, mint pár perc.

2012. okt. 16. 22:44
 5/21 anonim válasza:
90%

Gondolj bele.... ez egy rutin vizsgálat, azért hogy rendben legyél, ott alul is.

Az is megalázó, amikor a fogorvos a szádban kotorászik?....

Luk luk.

Nem élvezetből csinálja a doki, hanem mert ez a munkája -kivéve ha egy perverz állat, akkor viszont tényleg váltani kell...meg akkor is ha nem szimpatikus.

Úgy tudsz ellazulni hogy a hozzáállásodon változtatsz, mert ebben nincs semmi megalázó, inkább szégyenlős vagy erről lehet szó. Talán még fiatal vagy, idővel ez változik. Talán.

Valakit kiállítani egy egész osztály elé, kigúnyolni, vagy etikátlanul bánni vele, leköpni, na az megalázó...

2012. okt. 16. 23:26
 6/21 A kérdező kommentje:
Háát..26 éves vagyok már. :/ akkor ugylatszik en vagyok ennyire sotet..jah es bocsanat a hulye kerdesekert.
2012. okt. 17. 07:04
 7/21 A kérdező kommentje:
ja es ilyeneket kommentál kozben: jo szoros! meg ilyenek...
2012. okt. 17. 07:06
 8/21 anonim ***** válasza:
Én is pár napja voltam, és nekem is olyan negyed óra volt a vizsgálat. Mondta is, hogy feszítem a hasam, ezért fáj. Én nem magalázónak éreztem, hanem kellemetlen szitunak. Eddig nő nődokim volt, és furcsa volt, hogy most egy férfi vizsgál. Na meg azt, hogy mindig rám szólt, hogy tárjam szét jobban a lábaimat, mert tudat alatt csuktam persze össze. Meg közben kiselőadást tartott, szóval nem mondom, hogy minden szavára emlékszem, de az biztos, hogy nem 2 perc volt. Mellvizsgálatnál megjegyezte, hogy "Azta, hogy dobog a szíve." Egész végig nyugtatott, és irtó jófejnek tartom. Nem azt mondom, hogy ettől kezdve örömmel megyek nőgyógyászhoz, de megalázónak biztos, hogy nem fogom érezni. Annyi hasznos tanáccsal látott el, hogy még beszélgető partnernek is simán választanám. :)
2012. okt. 17. 08:22
 9/21 anonim ***** válasza:
Egyébként szimpatikusnak találtad? Mert az nagyon, nagyon fontos!!! Utolsó voltam
2012. okt. 17. 08:24
 10/21 anonim ***** válasza:
Az én orvosom mindig annyit mond ha érzi, hogy feszül, hogy "puhára, puhára". Nem tudom miért, de olyan aranyosan mondja és rögtön ellazulok.
2012. okt. 17. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!