Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Emberek! Nem jott meg nekem 2...

Emberek! Nem jott meg nekem 2 honapja EGYÁLTALÁN! Baj lehet?!

Figyelt kérdés
15 éves vagyok.4 honapja jott meg eloszor. ><

2012. szept. 28. 19:27
 1/8 anonim válasza:
Ha nem történt aktus...akkor ez természetes még az elején!:)
2012. szept. 28. 19:28
 2/8 A kérdező kommentje:
aktus?! 15 évesen?hogy gondolhaatszilyet.. am. meg 1. honapba rendesen jott..2.honapba is rendesen..most 3.4 honapban ehyaltalan 1 cseppse..de ez tok jo sztem :D nemhianyzik..!!
2012. szept. 28. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha 4 hónapja jött meg az első menstruációd, akkor még nem kell aggódnod. Viszont ha 6 hónapig sem jön meg a következő, akkor a biztonság kedvéért menj orvoshoz. Akkor sem biztos, hogy baj van, de jobb, és megnyugtatóbb, ha ezt orvos mondja.
2012. szept. 29. 06:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ne sértődj meg az első válaszoló hozzászólása miatt. Sajnos egyre több lány veszíti el a szüzességét a Te korodban, sőt sajnos még fiatalabban is.
2012. szept. 29. 06:27
 5/8 A kérdező kommentje:
köszike.hat igen! amugy nem sertodtem meg:) mashol azt mondjak h ezz baj...hat nemtudom
2012. szept. 29. 09:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Az előző 2 válaszoló vagyok. Ha 6 hónapnál több marad ki, akkor kell orvoshoz menni. Addig serdülőkorban normális ha kimarad.
2012. szept. 29. 09:42
 7/8 A kérdező kommentje:
orvoshoz?! tuti nem mek
2012. szept. 29. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs semmi gond, de azért majd lassan érdemes lenne keresgélni egy női doki után, mert előbb-utóbb biztosan kell hozzá menni majd.

Elötte azért sokkal elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés, mint egy férfi elött. Ő is nő, aki szintén jár nőgyógyászhoz így nyilván sokkal jobban megérti gondjaidat, mint ffi kollegája, beleértve a szégyenlősséget is.

2012. okt. 1. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!