Lehet, hogy az óvszer miatt van?
Figyelt kérdés
A barátommal óvszerrel védekezünk. Egyszer már volt ilyen, hogy ha túl sokszor voltunk együtt (minden nap, egy nap többször) hüvelygombám lett. Akkor kikezeltem canestennel, el is múlt. A héten megint többször voltunk együtt, és tegnap már égett, mára megjelent a gomba.
Lehet ez a gumitól? Gyümölcsös durexet használunk, én gondoltam arra is, hogy a színezékkel van baj.. vagy magát a gumit nem bírom? Szedek augusztus óta fogamzásgátlót is.
2012. okt. 14. 13:55
1/6 anonim válasza:
Nem lehet a gumitól. Inkább a fogamzásgátlótól, az fertőzésekre hajlamosít.
2/6 anonim válasza:
Sokkal valószínűbb, hogy a tablettától van, ugyanis az hajlamosít a fertőzésekre, mert megváltoztatja a hüvelyflórát.
3/6 anonim válasza:
Igazuk van a korábban szólóknak, de mielőtt lecseréled a bogyót, próbáld ki a teafa olajos óvszert!
Dr. Müller márkájú.
Gyógynövény boltban és a neten is tudsz venni.
Nagyon jó és az együttlét alatt fertőtlenít kicsit.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. okt. 14. 20:41
5/6 anonim válasza:
Régebben is volt ilyen? Mert akkor lehet, hogy a gumitól van. Hány évesek vagytok?
6/6 A kérdező kommentje:
Egyszer volt már ilyen egy hónapja. Én 19, barátom 25.
2012. okt. 16. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!