Vajon terhes lehetek?
Figyelt kérdés
18/L vagyok, a menstruaciom legutoljara szeptember 5-en jott meg, 17-en elvesztettem a szuzessegem.Ovszert hasznaltunk a baratommal, nem elvezett el bennem, ovszerrel semmi baj nem tortent, megis kesve erkezett meg a menstruaciom, vagyis ma, de nagyon gyenge...Ma volt hanyingerem, remelem nem vagyok terhes, tudom, hogy nem lehetseges, mivel mondom ovszert hasznaltunk es nem elvezett el bennem es a gumi se maradt bennem vagy szakadt ki...Nem tudom, gondolkoztam mar azon, hogy veszek egy terhessegi tesztet...Tudom, hogy gyerekes, de aggodok, mert kesett es meg most folyik rendesen...2012. okt. 5. 21:57
1/3 anonim válasza:
nem hinném
vegyél tesztet és megnyugszol
ez nem késés egyébként szerintem (2_3nap
2/3 anonim válasza:
Mivel szexuális életet kezdtél el élni, igy még változni fog egy darabig a ciklusod. Nekem ezt doki mondta, de ha meg akarsz nyugodni akkor vegyél tesztet.
3/3 anonim válasza:
En amikor eloszor voltam nem vedekeztem (nagyon hulye voltam tudom, azota se tobbet!!!!) es utana 2hettel kesobb jott meg.. Senkinek nem kivanom azt a 2 hetet, raadasul en is ereztem reggel hanyingert de lehet hogy az mar csak pszihesen jott.. En is azt tudom mondani amit a tobbiek; ha nagyon aggodsz akkor vegyel tesztet ha eltelik meg 2-3 het es nem jon meg akkor gaz van, addig szerintem tok oke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!