Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek terhes?

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
16 ĂŠves vagyok, ĂŠs becsĂźlettel vĂŠdekezĂźnk a barĂĄtommal. A 28 nap 11-ĂŠn jĂĄrt le, de rĂŠgen is volt, hogy Ăśssze-vissza jĂśtt meg a menzeszem. EgyĂŠb tĂźnetem nincs. FĂŠljek, ne fĂŠljek, dokihoz menjek? Tippek?
2012. szept. 17. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet, ha az negatív megnyugszol és meg is jön. Ha rendesen védekeztetek és semmi gond nem történt akkor szinte semmi esélye annak, hogy terhes legyél. Nyugodj meg, a stressztől vagy a fronthatásoktól is késhet.
2012. szept. 17. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehetsz, de mire megtanulsz normálisan írni elmúlik.
2012. szept. 17. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Olvasható/értelmezhető betűkkel kérhetnénk? Köszönjük!
2012. szept. 17. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Fuss neki még egyszer a kérdésnek! Semmit nem lehet belőle érteni!
2012. szept. 17. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
SZerintem sem vagy terhes! De azért a biztonság kedvéért menj el dokihoz, sosem árt egy kivizsgálás!
2012. szept. 17. 15:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Elnézést mindenkitől, telefonról írtam a kérdést, ott rendes karakterekkel jelentek meg a betűk. Bemásolom ékezetekkel:

16 éves vagyok, és becsülettel védekezünk a bará„tommal. A 28 nap 11-én já„rt le, de régen is volt, hogy ö›ssze-vissza jött meg a menzeszem. Egyéb tünetem nincs. Féljek, ne féljek, dokihoz menjek? Tippek?

A válaszadóknak pedig köszönöm szépen! :)

2012. szept. 17. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!