Lehetek terhes, csak nem mutatja ki semmi, mert nem akarom ezt a terhességet? Az agy befolyásolhat ennyi mindent?
Figyelt kérdés
Megjön minden hónapban rendesen,3hónapja volt fura barnázásom (azóta nem éltem szexuális életet). Gyógyszert szedek. Tesztek negatív eredményt mutatnak. Voltam fölfázás miatt hüvelyi uhn (eredmény: méh normális nagyságú, petefészekben néhány tüsző látható), mégis úgy érzem furcsán feszül a hasam (Pilates tornára járok 3 hónapja). Szerintetek lehetek terhes? Lehet, hogy nem mutat ki az uh (ha nem ezzel megyek) egy ennyire előrehaladott terhességet? Csak beképzelem magamnak a dolgokat?2012. szept. 9. 11:32
2/3 anonim válasza:
Pszichológust keress fel a félelmeiddel, mert ez már nagyon nem a normális kategória.
És természetesen nem vagy terhes.
3/3 anonim válasza:
tuti nem vagy terhes,ha van érett tüsződ,meg uh kimutatta volna,én is ilyen helyzetben vagyok,mint te,ha gondolod,írj
tudom,hogy szex nélkül nem lehetek terhes,de mégis azt képzelem,hogy az vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!