Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SEGÍTSÉG! 15 évesen lógnak a...

SEGÍTSÉG! 15 évesen lógnak a melleim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,de D/85-ös melltartót kell hordanom mert "görögdinnye" típusú mellem van. Nem vagyok kövér, de észrevételem szerint a melleim optikailag kövérítenek, ezért is utálom annyira. + még egy kicsit lógnak is, úgyhogy kilenc éves korom óta melltartó kellet. Sokan csúfoltak/-nak a nagy melleim miatt, és már elegem van a perverz megjegyzésekből is.

Tudnátok olyan módszert ajánlani, amivel feszesíthetem, formásíthatom (esetleg kisebbíthetem) a melleimet? ( nem plasztikai műtét, nem valami spec, tornagyakorlat vagy ilyesmi).

Előre is köszönöm a válaszokat!L/15

2012. okt. 14. 01:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is tegyél fel képet róla.

Nincs rá semmilyen módszer sajna, csak a plasztika.

Azért kíváncsi lennék rá, mennyire nem vagy kövér...?

Akiket én ismertem lányokat a suliból, és nem volt feszes mellük fiatalon, mind kövérek voltak.

2012. okt. 19. 20:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Képet (szerintem érthető okokból) nem teszek fel. 58 kg és 168cm vagyok, nem tudom ez neked kövérnek számít-e. Csak a mellemmel van bajom.
2012. okt. 20. 10:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha 85 cm széles a hátad, akkor igencsak van rajtad felesleg.

Nem a kilók számítanak, hanem a centik.

Én egy centivel alacsonyabb vagyok nálad, ugyanúgy 85-ös melltartó kell, és van rajtam közel 20 kiló plusz.

Régen 75-ös melltartó kellett, mikor vékony voltam. De én vékonyan is 61 kilós voltam.

Szóval ha neked 58 kilósan 85-ös melltartó kéne, akkor igencsak pehelykönnyű súlyban lennél, ha lefogynál.

Tehát van ott bőven háj.

Ehhez a magassághoz egy vékony alkatú lánynak, amilyen te is lennél pluszkilók nélkül, 70-es körmérete lenne.

2012. okt. 20. 10:58
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem tehetnél fel, és ezt nem azért mert perverzkedni akarok, hanem megmondani, hogy plasztikázni kell-e, vagy van-e más megoldás. Az is lehet, hogy túlspilázod és nem is lóg. Az arcodnak nem is kell rajta lennie.
2012. okt. 20. 11:16
 15/18 anonim válasza:
10.58-nak Te jó nagy hülyeséget írtál!Azért mert valakinek széles a háta még nem jelenti azt hogy túlsúlyos.Mindenkinek más a csontozata.Az én mellbőségem 97 cm és citerázni lehet a bordáimon.Nincs rajtam felesleg de rohadt erősek a csontjaim.Ezért van az hogy pl. aki nálam látványosan nagyobb,mégis kisebb súlyú mint én.
2014. nov. 1. 10:29
 16/18 anonim ***** válasza:

ez a csontozat és a súly összevetése egy tévedés utolsó.

egy kis termetű női csontváz 9-10 kiló,egy valóban nagydarab női csontváz 12-13 kiló.

vagyis pár kiló a különbség mindössze.

2014. nov. 2. 03:12
 17/18 anonim válasza:
10.16 Majd akkor küldök magamról privátban egy képet csak hogy lásd miről írtam.
2014. nov. 4. 08:26
 18/18 anonim válasza:
Bocsánat 03.12-esnek szólt.
2014. nov. 4. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!