SEGÍTSÉG! 15 évesen lógnak a melleim, mit tegyek?
15 éves vagyok,de D/85-ös melltartót kell hordanom mert "görögdinnye" típusú mellem van. Nem vagyok kövér, de észrevételem szerint a melleim optikailag kövérítenek, ezért is utálom annyira. + még egy kicsit lógnak is, úgyhogy kilenc éves korom óta melltartó kellet. Sokan csúfoltak/-nak a nagy melleim miatt, és már elegem van a perverz megjegyzésekből is.
Tudnátok olyan módszert ajánlani, amivel feszesíthetem, formásíthatom (esetleg kisebbíthetem) a melleimet? ( nem plasztikai műtét, nem valami spec, tornagyakorlat vagy ilyesmi).
Előre is köszönöm a válaszokat!L/15
Szerintem is tegyél fel képet róla.
Nincs rá semmilyen módszer sajna, csak a plasztika.
Azért kíváncsi lennék rá, mennyire nem vagy kövér...?
Akiket én ismertem lányokat a suliból, és nem volt feszes mellük fiatalon, mind kövérek voltak.
Ha 85 cm széles a hátad, akkor igencsak van rajtad felesleg.
Nem a kilók számítanak, hanem a centik.
Én egy centivel alacsonyabb vagyok nálad, ugyanúgy 85-ös melltartó kell, és van rajtam közel 20 kiló plusz.
Régen 75-ös melltartó kellett, mikor vékony voltam. De én vékonyan is 61 kilós voltam.
Szóval ha neked 58 kilósan 85-ös melltartó kéne, akkor igencsak pehelykönnyű súlyban lennél, ha lefogynál.
Tehát van ott bőven háj.
Ehhez a magassághoz egy vékony alkatú lánynak, amilyen te is lennél pluszkilók nélkül, 70-es körmérete lenne.
ez a csontozat és a súly összevetése egy tévedés utolsó.
egy kis termetű női csontváz 9-10 kiló,egy valóban nagydarab női csontváz 12-13 kiló.
vagyis pár kiló a különbség mindössze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!