Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mekkora a melltartó méretem...

Mekkora a melltartó méretem ha a melleim alatt 75 cm a mellbőségem pedig 84 cm? A különbség 6 cm volt!

Figyelt kérdés

Eddig A-s kosarút hordtam de nagyon szorította a melleimet ezért elmentem a boltba és felpróbáltam egy B-set is.

Az meg egy nagyon picit, tényleg nagyon picit nagy volt ??

Akkor most hányasat hordjak ??

Normális ez a mellméret egy 12 éves lány számára ??

2012. okt. 13. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:

AA kosárra lenne szükséged.

Legalábbis európai számozású melltartóból.

Kínaiban próbáltál, igaz (vagy kínai gyártmányú melltartót)? Nem márkaüzletben?

Kínaiban egy méret különbség van a melltartók között.

Ami náluk B-s, az valójában európai A-s.

Ami náluk A-s, az valójában európai AA-s.

Feltételezem, hogy a 75A-t (ami 75AA) nőtted ki, és a 75B (=75A) az, ami még nagy.

Próbálj fel egy 80A-t!

75-ös mell alatti mérettel a 80-as melltartó se lesz nagy, ha a legbelső csatot kapcsolod be, és a 80A-s melltartó kosármérete (ezt sokan nem tudják), a 75A és a 75B között van (ennek az az oka, hogy a körmérettel a kosárméret is nő egy kicsit).

Egy kicsit bonyolult lett, bocsi.

Teljesen normális mellméret egyébként egy 12 éves lánynak, hisz egyáltalán nem nagy.

Viszont, amíg növésben vagy, addig sokkal jobban járnál, ha a merev kosarú melltartók helyett pamut, varrásnélküli melltartókat részesítenél előnyben.

Azok sokkal jobban igazodnak, és nem kellene olyan gyakran nagyobb melltartót venned.

Ilyenre gondolok:

[link]

2012. okt. 14. 10:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat sokat segítettél !! :)

És igen kínaiban próbáltam !! :)

2012. okt. 16. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!