Idegesítenek a melleim. Segítség, mit tegyek?
60 kg voltam, leadtam magamról 10 kilót. Alapból nagyok voltak a melleim, de az legalább illett egy kicsit a régi testalkatomhoz. Viszont mostmár soványabb vagyok, de a cicieim mérete egy kicsit sem csökkent sőt nagyobbak lett és lógnak. (Igen, nem hordok melltartót, a világból is ki lehet vele kergetni, és tisztában vagyok vele, hogy mennyire ciki. Nem kell miatta leszólni!) Nagyon zavarnak, mindig leszólnak miatta... Hogy tudnám csökkenteni, ill. formásabbá tenni őket, természetesen műtét nélkül?
Köszi a válaszokat. L/14
Ui: Ha valaki arra akar rábeszélni, hogy hordjak cicifixet, az inkább ne is válaszoljon. THX
Szia, hány kiló is vagy most?
Mekkora volt a melled, és mekkora most?
Nem cikizlek de miért nem hordasz melltartót?
Egyébként ne aggódj, valószínű hogy hirtelen, és sokat fogytál.
Picit mellizomra erősíteni esetleg nem segít?
Próbáltad már?
Ha nem akkor egy próbát megér szerintem!
Futni kellene, vagy valami olyan kifárasztó dolgot, ami sok energiát vesz el, és esetleg a mell szírszöveteit is tudja csökkenteni.
Léteznek speciális masszázsok is!
ez egy fórum sokat beszélnek róla, talán segíthet:
kell hogy hordj melltartót!!! hogy tudsz így kilépni az utcára????
fiúk??? pasizni kéne, nem melltartótlankodni!!!!!
lógnak, és nem hordasz????
bocs, de anyud mit szól hozzá, hogy ennyire nem adsz magadra?
ha már most lógnak, akkor mi lesz 20-30 év múlva? bokádig fog érni...
ha melltartóval nem vagy kibékülve, húzz sportmelltartót, az a legkényelmesebb + még le is szorítja és sporthoz is megfelelő, nem fog mindig a szemed előtt "libegni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!