Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Idegesítenek a melleim....

Idegesítenek a melleim. Segítség, mit tegyek?

Figyelt kérdés

60 kg voltam, leadtam magamról 10 kilót. Alapból nagyok voltak a melleim, de az legalább illett egy kicsit a régi testalkatomhoz. Viszont mostmár soványabb vagyok, de a cicieim mérete egy kicsit sem csökkent sőt nagyobbak lett és lógnak. (Igen, nem hordok melltartót, a világból is ki lehet vele kergetni, és tisztában vagyok vele, hogy mennyire ciki. Nem kell miatta leszólni!) Nagyon zavarnak, mindig leszólnak miatta... Hogy tudnám csökkenteni, ill. formásabbá tenni őket, természetesen műtét nélkül?

Köszi a válaszokat. L/14

Ui: Ha valaki arra akar rábeszélni, hogy hordjak cicifixet, az inkább ne is válaszoljon. THX

2009. jún. 14. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

Szia, hány kiló is vagy most?

Mekkora volt a melled, és mekkora most?

Nem cikizlek de miért nem hordasz melltartót?

Egyébként ne aggódj, valószínű hogy hirtelen, és sokat fogytál.

2009. jún. 14. 19:06
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Picit mellizomra erősíteni esetleg nem segít?

Próbáltad már?

Ha nem akkor egy próbát megér szerintem!

Futni kellene, vagy valami olyan kifárasztó dolgot, ami sok energiát vesz el, és esetleg a mell szírszöveteit is tudja csökkenteni.

Léteznek speciális masszázsok is!

ez egy fórum sokat beszélnek róla, talán segíthet:

[link]

2009. jún. 14. 19:10
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Most nem azért, de ha ennyire nagyok a melleid ráadásul lógnak, formátlanok akor miért nem hordasz melltartót? Az ad nekik egy kis formát és megtartja.
2009. jún. 14. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

kell hogy hordj melltartót!!! hogy tudsz így kilépni az utcára????

fiúk??? pasizni kéne, nem melltartótlankodni!!!!!

lógnak, és nem hordasz????

bocs, de anyud mit szól hozzá, hogy ennyire nem adsz magadra?

2009. jún. 14. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

ha már most lógnak, akkor mi lesz 20-30 év múlva? bokádig fog érni...

ha melltartóval nem vagy kibékülve, húzz sportmelltartót, az a legkényelmesebb + még le is szorítja és sporthoz is megfelelő, nem fog mindig a szemed előtt "libegni"

2009. jún. 14. 19:35
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Az a baj, hogy a sporttól még jobban lógni fognak(főleg még ha melltartó nélkül csinálod, úhh...). Erre csak a melltartó a megoldás! Ha nem tetszik, akkor szokd meg, hogy lógnak, később úgyis meg fogod bánni.
2009. jún. 14. 19:38
 7/14 A kérdező kommentje:
hogy miért nem hordok melltartót? Egyszerűen kényelmetlen, és tudni kell rólam, hogy utálom a kényelmetlen dolgokat. Egyszer volt rajtam, pont méretes és amikor levettem, égető piros csík volt a pántok helyén. Van pasim, úgy érzem, hogy divatos cuccokban járok, nem kell ennél több. Trikó mindig van rajtam, ami pont eléggé leszorítja a melleimet, ezért nem szeretem a kényelmetlenebb sport melltartókat. Egyébként engem érdekelne ez a mellfeszesítő torna, csak nem bírom a megterhelő sportokat, és asztmás is vagyok. 50 Kg körül járok, nem érem a melleimet...
2009. jún. 14. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha égő piros csík volt a pántok helyén, akkor az nem volt pont méretes... lazítani kellett volna egy kicsit a pántokon.
2009. jún. 14. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első hozzászóló vagyok, miért jó az ha leszorítja a melledet? A barátod mit szól hozzá? Mondjuk még nem igazán kéne neki látni a melleidet....
2009. jún. 14. 20:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Tudom,h írtad,h nem szeretnél melltartót hordani és h kényelmetlen volt neked,de mégiscsak ez a megoldás.Teljesen biztos vagyok benne,h nem jó méret volt rajtad,mert ha az lett volna,akkor nem szabad kényelmetlennek lennie,egy melltartót-ha a te méreted,akkor nem is szabad,h érezd-legalábbis kényelmetlennek nem,vörös csíkokat meg pláne nem szabad hagynia,mert az tényleg fájdalmas(tudom,én is jártam így,mert a kelleténél kisebb méret volt rajtam)!Vásárlásnál ügyelj arra,hogy a merevítő vége-ami a hónaljvonaladnál van,ne vágjon bele,ne érjen a melledhez,hanem ott végződjön,ahol az oldalad van(egy szakértő mondta a tv-ben,h így kell kiválasztani a megfelelő méretet;))valamint vedd figyelembe,h a körfogata ne szorítson(de ne is lötyögjön rajtad),mert az is nagyon kellemetlen.És inkább fehérnemű boltban vásárolj-mert ott normálisan vannak méretezve.Írtad,hogy nagy a melled-akkor inkább a szivacs nélkülieket részesítsd előnyben:)bár lehet,h neked pont az lesz kényelmes.Gondold meg,még egy esélyt megér az a melltartó:)
2009. jún. 14. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!