Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Idegesítenek a melleim....

Idegesítenek a melleim. Segítség, mit tegyek?

Figyelt kérdés

60 kg voltam, leadtam magamról 10 kilót. Alapból nagyok voltak a melleim, de az legalább illett egy kicsit a régi testalkatomhoz. Viszont mostmár soványabb vagyok, de a cicieim mérete egy kicsit sem csökkent sőt nagyobbak lett és lógnak. (Igen, nem hordok melltartót, a világból is ki lehet vele kergetni, és tisztában vagyok vele, hogy mennyire ciki. Nem kell miatta leszólni!) Nagyon zavarnak, mindig leszólnak miatta... Hogy tudnám csökkenteni, ill. formásabbá tenni őket, természetesen műtét nélkül?

Köszi a válaszokat. L/14

Ui: Ha valaki arra akar rábeszélni, hogy hordjak cicifixet, az inkább ne is válaszoljon. THX

2009. jún. 14. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy kényelmetlen hiszen max 1x-2x volt rajtad. Először nekem is kényelmetlen volt, de mostmár nem megyek ki utcára melltartó nélkül. :)

Ha meg piros csík volt a pántja helyén akkor talán megkellett volna lazítani a pántokat. -.-'

2009. jún. 14. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Hát elég felelőtlen dolog 14éves fejjel nem hordani melltartót!!!gyerünk pontozz le,de akor ne csodálkozz hogyha lógni fognak mégjobban a melleid. A melltartó arra való hogy tartsa a mellet és nem disznek.ki kell választani a megfelelő méretét és akkor nem lesz kényelmes.melltartót nem divatból kell hordani,hanem akor ha már nagy a melled.a melltartó csak tartja hogy az izmaid ne legyenek lomhák,mert hogy birnák el a nagy mellet?

Szerintem ha ennyire a melltartó ellen vagy akkor majd a szexnél se huz óvszert,mert az ugye ciki.

Ekkora egy felelőtlen embert,ne csodálkozz ha 25éves korodra vagy 20ra már a földön huzod magad után!

Jöhet az igazságért a lepontozás!!!!!

2009. jún. 15. 07:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a legtöbb nő utálja a melltartót, köztük én is. De hordom most még éjjel is abban alszom, mivel szoptatok. Úgy érezm mintha páncél lenne rajtam, de a melleim érdekében meg teszem. És ha te ezt nem teszed, akkor vess magadra, mert erre lett kitalálva.

Vannak tornák, masszázsok amik segíthetnek. Ha el vagy eresztve anyaglilag akkor plasztikai műtét.

2009. jún. 15. 16:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát lehet te azon szerencsések közé tartozol aki mellre hízik. Amúgy meg a bőröd a hirtelen fogyást követően nem tudott összehúzódni gondolom ezért lóg. Amúgy a melltartót azért találták ki hogy ne lógjon a mell. A mellben nincs izom, csak szalagok, amik nyúlásra fogékonyak. Szóval bocsi de a melltartó az egyetlen megoldás, vagy műtét, vagy az ima.
2012. okt. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!