SEGÍTSÉG! 15 évesen lógnak a melleim, mit tegyek?
15 éves vagyok,de D/85-ös melltartót kell hordanom mert "görögdinnye" típusú mellem van. Nem vagyok kövér, de észrevételem szerint a melleim optikailag kövérítenek, ezért is utálom annyira. + még egy kicsit lógnak is, úgyhogy kilenc éves korom óta melltartó kellet. Sokan csúfoltak/-nak a nagy melleim miatt, és már elegem van a perverz megjegyzésekből is.
Tudnátok olyan módszert ajánlani, amivel feszesíthetem, formásíthatom (esetleg kisebbíthetem) a melleimet? ( nem plasztikai műtét, nem valami spec, tornagyakorlat vagy ilyesmi).
Előre is köszönöm a válaszokat!L/15
nincs rá torna/feszesítő/formásító gyakorlat,mivel a mell zsírszövet,nem izomszövet.
utóbbit lehet alakítani nagyon is,a zsírt meg nem.
a testzsír%odat viszont csökkentheted sporttal,és szálkásító diétával,és ha van rajtad jelentős felesleg,akkor az alakodon nagyon sokat javíthatsz,a mell zsírszövete is csökkenni fog jócskán.
nézz át a fogyi kategóriába,minden oldalon megy a nyafogás,hogy lediétázták a mellüket.
gondolom viccel az ucsó.
pont fordítva kell edzés közben.
sima melltartó,és rá két sportmelltartó.
Próbálj fekvőtámasszal edzeni.Hátha segít:)
-TUTI, HOGY SEGÍT!!!
# 8
Csak azt egyszer le kell venni, és a pasinak akkor jön a csalódás, ha a köldökéig esik a tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!