Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez mi lehet? Női...

Szerintetek ez mi lehet? Női probléma? SOS?

Figyelt kérdés

Van egy olyan problémám pár hónapja, hogy a menstruáció előtti héten eléggé ég, és viszket odalent. Ez általában pár napig tart. Utána úgy elmúlik, mintha semmi sem lett volna. És semmi kellemetlen szag nincs vele, vagy ilyesmi...

durvább folyásom sincs. Nőgyógyászhoz nem jutottam el egy éve már, de amúgy évente szoktam menni, így mostanában lesz itt az ideje... A baj, hogy eléggé félek tőle, hogy mi lehet ez. 22 éves vagyok, 4 éve élünk együtt a párommal, és Yasminella fogamzásgátlót szedtem három évig, de 1 hónapja abba hagytam, mert azt olvastam róla hogy ez is csak savasít. Volt valakinek hasonló problémája? Köszönöm előre is a válaszokat.

2012. okt. 4. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak egy gondolat,nem vagy tul szaraz es ezert viszket?
2012. okt. 4. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy felfáztál. Nekem egy sürgősségi fog.gátló beszedése után 5 hónapig nagyon véreztem menstruációkor, és görcsöltem is. Utána vett a párom felfázásra gyógyszert, pont amikor megjött, mert annyira fájt a hasam, hogy sírtam, bevettem már kb. 4 gyógyszert 3 óra alatt, gubbasztottam, fetrengtem a földön, ment a hasam, hánytam, és a felfázás elleni gyógyszer bevétele után 15 perccel megszűnt minden bajom.
2012. okt. 4. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Az égő, viszkető érzés hüvelygombára utal. Menzesz előtti időszakban erre nagyobb a hajlam is. Orvoshoz kell menni és a párodat is kezelni kell, mert mindig visszafertőzitek egymást. A párodnak is ír a nődoki gyógyszert, amit akkor is be kell vennie, ha ő tünetmentes.

Olyan dokihoz menj, akitől nem félsz. Van ilyen szerencsére:)

2012. okt. 5. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!