Mi lehet a probléma?

Nekem is van hasonló panaszom. Nekem változó hogy melyik oldalon fáj, nem csak a bal fáj, van hogy mind2 oldal egyaránt. Havonta jelentkezik, olyankor fáj egy hétig... (Nem akkor amikor megvan. A ciklus közepe táján.) Lábemelés nekem is nehézkes...
Orvoshoz nem mertem elmenni vele, pont attól féltem, hogy csak jobbra-balra küldözgetnek majd, ezek szerint tényleg ezt csinálják. :/
Sajnos én is keresem még rá a választ, mitől lehet... Neten nem sok értelmes dolgot találtam eddig. >.<

Hát, nekem a max. mennyiség eddig 6 nospa volt, meg mellé 2 algopirin, meg még 1 másik fájdalomcsillapító. Elég durván görcöslök én is általában. :S Azért az még durvább, hogy a dokik sem csinálnak semmi érdemteljeset.... Nekem már 1 éve jelentkezik van ez a tünet. Csak a ciklus közepe táján egy hétig fáj.
Próbáld magad kímélni. Esetleg ilyenkor a meleg sózsák is segít. Nekem szokott enyhíteni a hasfájáson. (Vagy akármi meleget tegyél a hasadra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!