Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Már pár hete görcsöl a hasam alja voltam vele nőgyógyásznál megvizsgált nem talált semmit voltam már sima orvosnál aki elküldött vér vizelet vizsgálatra gyulladás nem volt a szervezetemben és felfázni sem fáztam fel mert a vizelet nem mutatta ki.Általános sebészeten is voltam ott azt mondták h ők nem tudnak vele mit csinálni mert nekem a bal oldalam fáj. Most már ha a bal oldalamat nyomkodják a hasamnak nagyon fáj(eddig csak időszakosan görcsölt be a hasam) a lábamat sem tudom már felhúzni. Az orvos elküldött h ez nem az ő hatásköre és hogy mennyek vissza a nőgyógyászatra.Nem tudom mi lehet ez tipp esetleg vagy hasonló tapasztalat ???

2012. okt. 3. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is van hasonló panaszom. Nekem változó hogy melyik oldalon fáj, nem csak a bal fáj, van hogy mind2 oldal egyaránt. Havonta jelentkezik, olyankor fáj egy hétig... (Nem akkor amikor megvan. A ciklus közepe táján.) Lábemelés nekem is nehézkes...

Orvoshoz nem mertem elmenni vele, pont attól féltem, hogy csak jobbra-balra küldözgetnek majd, ezek szerint tényleg ezt csinálják. :/

Sajnos én is keresem még rá a választ, mitől lehet... Neten nem sok értelmes dolgot találtam eddig. >.<

2012. okt. 3. 22:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Én sem találtam semmit sem az interneten.Tegnap megjött a havim és annyira begörcsöltem hogy 12db nospát vettem be mert azt hittem hogy megbolondulok soha nem fájt még ennyire hasam csak amióta ezek a görcsök vannak a vérzésem is jóval erősebb lett.Kezdek megijedni.
2012. okt. 4. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, nekem a max. mennyiség eddig 6 nospa volt, meg mellé 2 algopirin, meg még 1 másik fájdalomcsillapító. Elég durván görcöslök én is általában. :S Azért az még durvább, hogy a dokik sem csinálnak semmi érdemteljeset.... Nekem már 1 éve jelentkezik van ez a tünet. Csak a ciklus közepe táján egy hétig fáj.

Próbáld magad kímélni. Esetleg ilyenkor a meleg sózsák is segít. Nekem szokott enyhíteni a hasfájáson. (Vagy akármi meleget tegyél a hasadra)

2012. okt. 5. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!