Szeretnék segítséget kérni! Rendszertelen a menstruációm és ahogy olvasgatok cikkeket és gyanakszok pajzsmirigy problémára! Volt már vkinek pajzsmirigy problémája? Kérlek irjatok.
szia. nekem is hasonlo volt a problemam , folyton ossze vissza jott meg a menstruaciom , hol kesett hol tul hamar jott meg. aztan elmentem nogyogyaszhoz , az elkuldott vervizsgalatra es kiderult hogy minden a prolaktin hormon miatt volt , mivel tul magas volt a prolaktin szintem. erre felirt egy gyogyszert a doki (amit egy heten egyszer kellett szedjek egy honapig) , utanna megismeteltem a vervizsgalatot es akkor mar rendben volt minden es a menstruaciom is helyre allt , azota tenyleg nem volt olyan hogy kessen vagy hamarabb jojjon meg. neked is ajanlom hogy menj el nogyogyaszhoz mert sokkal jobb ha megoldodik ez a problema.
viszont lehetseges hogy meg fiatal vagy es azert rendszertelen. mennyi idos vagy?
amúgy egy endokrinológus segíthet, pár labor, esetleg MR, jó fogamzásgátló pl a cypromix amit csak szakorvos írhat fel, főleg belgyógyász, nameg a cickafarkfű tea is rendszeresebbé teszi a vérzést
de cska akkor kell inni mikor meg kellett volna jönnie az elmaradott menzinek, a hónap többi időszakában ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!