Ez lehet valami baj? 13/L
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 14-én pénteken jött meg a mensim(nem először) és 18-án ért véget,aznap éjszaka már nem tettem betétet a bugyimba,mert tudtam,hogy nem lesz vérzés,illetve volt egy kicsi,de nem ütött át,alig látszott meg. És tegnap 26-án rengeteg váladékom volt(az a fehér trutyi) és ma úgy délután 14körül pisilni mentem,és nagyon picit(még mindig nincs rajtam betét,nem ütött át) volt barna izé a bugyimon. Nem fingottam még ma,szóval nem lehet,hogy az a végbelemből jött,és átcsúszott előre. 10éves koromba körül belül jött meg. És még nem állt be. Lehet valami baj?2012. szept. 27. 17:15
2/2 anonim válasza:
Semmi gond, az ilyesmi előfordul, főleg menszesz után lehet még némi pecsételés.
A fehér folyás lehet felfázástól fertőzéstől, menj el nőgyógyászhoz. De próbálhatsz előtte kamillás fürdőt is, a fürdővizedbe önts egy nagy adag kamilla teát. Ha nem múlik 1-2 nap alatt, mindenképpen beszéld meg a szüleiddel vagy a nőgyógyászoddal.
És vigyázz magadra, ne ülj hidegre, vigyázz a nyilvános vécékkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!