Mit lehet csinálni a bőrömmel a kezemen és a lábamon?
Figyelt kérdés
Epilálás után néhány szőrszál benő, és ilyen kis pattanás szerű izék lesznek ott. Na én ezeket rendszeresen kinyomkodtam, és sebek lettek helyette, és ahogy azok meggyógyultak hegek maradtak.
Ennek következtében most a kezem és a lábam tele van apró hegekkel, pöttyös. Nagyon zavar, mert elég csúnya. Mit lehet ezzel csinálni, hogy meggyógyuljon?
2012. okt. 2. 09:55
1/3 anonim válasza:
Azért nőttek be a szőrszálaid,mert az epillátor csak a szőrt húzza ki, míg a borotva a legfelső bőrréteget is. Mivel ezt nem szedi le az epillátor így a bőr megvastagszik és a szőrödnek nehezebb kibújnia, benő és begyullad, te kinyomod így seb lesz. A heget meg nem igazán lehet eltűntetni. Ha nem szeretnéd, hogy ez előforduljon,akkor néha borotváld is magad, attól se lesz vastagabb a szőröd. Mondjuk nem is értem a karodon miért kell szőrteleníteni?
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, de ezt tudtam, és a borotválástól erősebb lesz a szőr, és jobban fáj az epilálás.
Azért kell, mert szőrös és zavar.
2012. okt. 2. 11:38
3/3 anonim válasza:
Akkor gyantázd magad, az sem olyan drága, nem is olyan fájdalmas, mint az epilálás és még tartósabb is. Az is leszedi a legfelső bőrréteget. Drogériában, fodrászkellékboltban lehet kapni gyantát és lehúzócsíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!