Mit fog csinálni az orvos ezzel a problémával?
Nőgyógyászhoz elmész, megmondod, hogy egy általános vizsgálatért jöttél azért mert kimaradt 1 hónapot a menzeszed a másik meg előbb jött meg, erre megvizsgál(igen le kell vetkőznöd) megállapítja van e szervi bajod, ha nincs akkor azt mondja ez belefér. Itt errefelé több hónap kimaradás is belefér....de ez abszurd....szóval nekem adott egy tablettát, 5 napig szedtem aztán megjött egy kicsit aztán megint rendszertelen azóta is.
Több sikert kívánok!
szia!én is voltam ilyen helyzetben,elmentem nődokihoz,először csak kérdezett,majd kézzel megvizsgált,hüvelyi uh-t csinált,hogy kizárja a cisztát,miómát,szerencsére minden rendben volt,azóta megjött,de nem olyan erős,mint volt
gyógyszert nem adtak rá,mert nem szedhetek hormontablettákat
Előtte pontos volt a vérzésed mindig?
Nem történt vmi az életedben? Nem fogytál le mostanában? Nem ért vmi lelki trauma?
Más tüneted nincsen?
Egyébként ha megfelelő tágasságú a hüvelyed, akkor simán megvizsgál a doki.Ha nem, akkor pl. az UH-t meg tudja oldani hason keresztül is esetleg.
Szerintem ha normális dokihoz kerülsz, akkor megvizsgál, UHt csinál, megnézi a hormonjaidat.
Ha nem normálishoz kerülsz, akkor ad fogamzásgátlót, ami csak elfedi a problémát, nem oldja meg..
A háziorvoshoz felesleges menned ezzel, rögtön nődokihoz menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!