Lányok, nők hány éves korotokban kezdett nőni a cicitek? 12/L
Figyelt kérdés
tudom h mindenkinek más de kíváncsi vagyok;) ?2012. szept. 23. 14:09
1/13 anonim válasza:
Annyira már nem emlékszem, talán 5.osztály nyarán. Várjunk csak, akkor 11 éves voltam. Azt tudom, hogy szeptemberre már igen csak domborodott. 12. szülinapomon meg megjelent az első menzes is.
2/13 anonim válasza:
Nekem nagyon korán, a 10. szülinapom előtt néhány hónappal. Aztán 10 évesen meg is jött.
3/13 anonim válasza:
Óvodás koromban. Nem vicc. Anyukám vitt az orvoshoz, hogy most akkor mi van.
Ettől függetlenül nem lett nagy a mérete. :(
4/13 anonim válasza:
az hogy lehet hogy nektek kb 1 éve nőt és utána már meg is jött? nekem is 11 évesen kezdett nőni(5.-ben) és most 8.-os vagyok és még mindig nincs havim! mitől van ez? pedig későn érő sem vagyok! miután nőni kezdtek a melleim,3-4 hónappal rá már a hónaljszőröm is megjelent..akkor csak én vagyok ilyen abnormális?!Oo 14/L
6/13 anonim válasza:
kb 10 évesen kezdett nőni és 11 évesen megjött
8/13 anonim válasza:
nekem 10-11 évesen, 12 évesen meg is jött
9/13 A kérdező kommentje:
köszi am nekem 10 évesen fehérfolyás+nemi szerv szőr 11évesen hónalj anyánál csak akkor kezdett miután megjött 11 évesen én nekem mostanában elég brna folásom van és lehet hogy megjtt ám a cicim kb 1 hónapja eresedett be
2012. szept. 25. 13:45
10/13 anonim válasza:
nekem 10 évesen kezdett nőni. a hónaljamon 11 évesen nőtt szőr , a nemiszervem meg kb 9 évesen kezdett picit szőrősödni. mensim meg májusban jött meg először :) 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!