Hogy szoktassam rá magam, hogy rendszeresen elmenjek pisilni?
Egyszerűen utálok idegen helyen pisilni. Gyakorlatilag csak itthon tudok nyugodtan pisilni, meg még max. közeli rokonnál vagy barátnál. Mindenhol máshol kész szenvedés az egész.
Sokszor inkább tartogatom, ameddig csak bírom. Előfordul, hogy délután 1-2 óráig csak 2x pisilek. Tudom, hogy ez nem egészséges, a vesémnek sem jó, ezért szeretnék változtatni rajta.
De nekem nagyon idegen az, hogy elmegyek pl. a suliba a mosdóba, ahol sokan vannak, beszélgetnek stb. Ráadásul a mosdó hagy némi kivánnivalót maga után. És ilyen körülmények között nem tudok rögtön pisilni, viszont a combom elfárad, mert ugye nyilván nem ülök rá a wc-re.
Viszont óráról sem engednek ki a tanárok. Egyszerűen nem tudom mit csináljak, hogy ha elmegyek idegen helyen pisilni, ne legyen gond.
Valami tipp? Hogy szoktassam rá magam, hogy rendszeresen elmenjek pisilni, még ha idegen helyen is vagyok?
Hallottál már a paruresisről? Az egy olyan fóbia, amikor az ember csak otthon tud pisilni, vagy ahol teljesen egyedül van.
Látogass el az oldalunkra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!