Hogy szoktassam rá magam, hogy rendszeresen elmenjek pisilni?
Egyszerűen utálok idegen helyen pisilni. Gyakorlatilag csak itthon tudok nyugodtan pisilni, meg még max. közeli rokonnál vagy barátnál. Mindenhol máshol kész szenvedés az egész.
Sokszor inkább tartogatom, ameddig csak bírom. Előfordul, hogy délután 1-2 óráig csak 2x pisilek. Tudom, hogy ez nem egészséges, a vesémnek sem jó, ezért szeretnék változtatni rajta.
De nekem nagyon idegen az, hogy elmegyek pl. a suliba a mosdóba, ahol sokan vannak, beszélgetnek stb. Ráadásul a mosdó hagy némi kivánnivalót maga után. És ilyen körülmények között nem tudok rögtön pisilni, viszont a combom elfárad, mert ugye nyilván nem ülök rá a wc-re.
Viszont óráról sem engednek ki a tanárok. Egyszerűen nem tudom mit csináljak, hogy ha elmegyek idegen helyen pisilni, ne legyen gond.
Valami tipp? Hogy szoktassam rá magam, hogy rendszeresen elmenjek pisilni, még ha idegen helyen is vagyok?
Én sem mentem el sosem az általános iskolában egészen 12 éves koromig. Engem sem vonzott, hogy sokan vannak, idegen a hely stb, de valahogy nem is kellett nagyon pisilnem, simán kibírtam. Aztán 12 éves koromban megjött és onnantól muszáj volt néha elmennem.. :D Aztán rájöttem, hogy tök jó dolog elmenni a barátnőkkel, dumcsizunk és még tükör is van. :D A gimi 4 éve alatt meg már tök természetesen mentem egyedül vagy a barátnőmmel, szinte minden nap, de akár napi kétszer is. :D
Szerintem ez a gátlás fel tudna benned oldódni, ha próbálkoznál, hiszen a pisilés egy teljesen természetes dolog. Gondolj arra, hogy ez később sem fog változni (pl. munkahely). És tényleg az egészséged tartsd szem előtt, ha kell pisilned, akkor bizony menj el és nagy megkönnyebbülés lesz és szépen lassan már nem fogsz ettől a dologtól félni. :)
Hát remélem.
Most azt próbálom, hogy megiszom a fél liter vizet, amit elviszek, utána pedig megtöltöm újra, hogy igyak. Így egyrészt kell pisilnem, másrészt ha elmegyek a mosdóba megtölteni a flakont, úgy is elmegyek pisilni.
Viszont tényleg a tömeg zavar. Új termet kaptunk, és 8 osztály diákjai használják azt a mosdót, amit mi is. A korábbi termünk folyosóján 3 osztály lányai használták a mosdót. Így kultúráltabb volt és kevesebben is voltak.
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!