2 honapos macskam ujabban rendszeresen a viragcserepbe, a foldbe vegzi a dolgat, pedig az almot tisztan tartom. Hogyan szoktassam le?
hu,ez mind jo is lenne,de tele van a lakas viragokkal,kisebb-nagyobb cserepekkel, (muszaj volt oket telire behoznom az erkelyrol),nem tudok mindegyikre racsot tenni.
S hazamegyek,erzem a kakiszagot,de meg kell keressem,hogy epp melyik cserepbe hagyott "meglepetest" nekem..
Elozo macskam soha bele nem maszott cserepbe,ilyen problemam nem volt eddig...
Ahogy sejtettem... kigyomlalta a novenyt a cserepbol es a helyebe "pottyantott" a tegnap is.
Talan a kavicsos megoldas jelenleg a legkivitelezhetobb.Kiprobalom.
Koszonom!
Figyeljetek nagyon egyszerű a megoldás!
oda viszed a cicát az alomhoz, beleteszed a mancsát és szépen óvatosan kaparó mozdulatokat imitálsz vele... ezt megismétled vagy 10-15× utána a másik lábával stb.
Én ezt alkalmaztam a kis macskáimnál, és semmi gond nincs velük, pedig egyszer csináltam meg:)
:(Targyakat tettem a cserepbe, de mire hazaertem, kiszete oket, de kiasta a foldet is a cserepbol es belepisikalt..
Az anyosnyelv mar tonkrement ,biztosan rendszeresen lepisilte.
Racsot meg meg nem volt idom keresni,addig nem tudom, mit lehet ez ellen tenni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!