Hogyan oldjam meg a betét cserélését kórházban?
Figyelt kérdés
Nemsokára megkezdem a kórházi gyakorlatomat,és kötelező lesz a fehér köpeny+nadrág viselése. Egy nap 8 órát kell letölteni ,és félek, hogy pont akkor fog megjönni,ami nálam az első napokban nagyon erős szokott lenni.Ráadásul én soha nem veszek fel menszesz ideje alatt fehér nadrágot,mert még néha a fekete nadrágba is sikerül átáznom.Általában ilyenkor több bugyit szoktam felvenni, főleg feketéket, de a fehér nadrág alatt át fog látszani.Igazából még soha nem voltam gyakorlaton, ezért nem tudom, hogy hogyan lehet ott a WC ügyeket elintézni, egyáltalán elengednek-e többször WC-re vagy folyamatosan munka van.Kórházi gyakorlaton lévők vagy kórházban dolgozó ápolónők hogy oldják meg a betét cserélését menszeszkor?2012. szept. 21. 11:28
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy elengednek :) Betét + tampon. Szigorúan, akár órát is nézve 2-3 óránként cseréld. Mindig korábban, mint egyébként, akár otthon tennéd.
2/9 anonim válasza:
Szia! Én nyáron voltam gyakorlaton, simán kimehetsz wcre amikor csak szeretnél, nem rabszolgahajcsár ott senki sem. Nekem is pont akkor jött meg én készültem, és mindig volt bent betét így nem ért meglepetésként a dolog. Valamint ha hosszabb a köpenyed mondjuk combig érő az sok mindent elfedhet.
3/9 anonim válasza:
Elvileg kinegednek, de sokkal kevésbé kellene aggódnod, ha tampont használsz - az ugyanis tovább birja és nem ázik át annyira gyorsan. Ha a tampon mellett még betétet is teszel, akkor eléggé kizárt, hogy átázhass.
4/9 anonim válasza:
Én is voltam már így. tampon+ betét és dupla bugyi. tampont tettem a köpenyzsebembe. nem volt feltűnő mert ott volt a telefonom is, meg nem is kapkodtam, hogy kiessen. szépen elmész vécére és cseréled a tampont. Amúgy melyik kórházba mész?
5/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló:És a táskánkat hova kell tenni? Mert nekem általában abba szoktak lenni a betétek..Akkor előre vegyek ki annyit amennyi szükséges egész napra és tegyem a köpenyem zsebébe? Ja és még annyit, hogy a kajaszünet hogy van?
2012. szept. 21. 11:54
6/9 anonim válasza:
Mi az öltözőben kaptunk szekrényt. elég messze az osztálytól, így nem volt túl egyszerű elmászkálni. Én a köpeny zsebébe tettem annyit amennyivel kihúztam a délelőttöt, és ebédszünetben lementem a táskáért akkor elraktam az újabb adagot. Nekünk fél óra volt, de nem vették véresen komolyan hogy percre pontosan odaérjünk, bár mi 12 órában voltunk. Melyik kórházba mész?
7/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, hogy válaszoltál a kérdéseimre! :) Egyébként A Győribe megyek.
2012. szept. 21. 12:58
8/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy tudsz átázni? Időnként kéne cserélni, és akkor nem áznál át..
Egyetemista lévén még nem sikerült erre rájönnöd? Úristen, ilyen igénytelen nőt..
9/9 anonim válasza:
Kedveses kérdező, szerintem oktalanul pánikolsz. Minden nő aki korházban dolgozik ezen átment. Én átmentem egy egyetemen és megtanultam hogy a szégyennek nincs helye az életben, beleértve magamat is. Én1999-bn kerültem olyan helyzetbe mint te , csak anyi volt a külömbség hogy akkor nem volt Allways ivisibile. Még tampon sem igen volt. Akkor csak vatta volt, az sem mindég minőségi. Nekem is durva mensim volt, van, az elsőt fehér nadrágban ugy éltem át hogy szite bepelnkáztam magam, vatta, ágnes betét meg jó sok nejlon volt a bugyimba,ha most te meglátnád el sem hinnéd. Hát persze mindenki látta de később is voltam sokszor ilyen helyzetben de soha senki nem vette észre. Nem tudom te milyen osztályon fogsz dolgozni, ahol én már sok éve dolgozok a betegek, nők talán 10-20% pelusra van utalva, én ha talán látszik hogy 2 bugyi van rajtam a betét no visible, hát rá sem hederintek, már bocsi ... sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!