Mit csináljak szerintetek?
Figyelt kérdés
Hétfőn jött meg a menstruációm de nagyon erős a folyása. Mármint sok jön ki. És betétet használok de már 2. lett olyan a nadrágom is a suliban. 12 éves vagyok amúgy.2012. szept. 19. 13:45
1/3 anonim válasza:
Tegyél be vastagabb betétet, akár kettőt is egy kicsit elcsúsztatva egymáson, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit.
2/3 anonim válasza:
Jó minőségű, éjszakai betétet vegyetek, és minden szünetben cseréld.
Megpróbálkozhatsz a tamponnal is, első napokon, jobban szívja, tartja.
3/3 anonim válasza:
Én amikor ennyire rossz (sok) volt, a tampont kombináltam a betéttel. Először furcsa volt tampont használni (mivel fiatal és szűz voltam), de az első nehézségek ellenére hamar megszerettem. De előbb egy kicsit próbálj felhelyezni, otthon, nyugalmas körülmények között, mert azt jóval könnyebb! ÉS éjjel meg jobb nem használni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!