Tampon/betét. Okozhatott görcsöket a betét?
Kezdetben betétet használtam hosszú évekig, nagyon görcsös volt minden menstruációm. Alig egy éve átálltam a tamponra, sehol egy görcs, azt hittem már, hogy megváltoztam, elmúlnak lassan. Ebben a hónapban vissza kellett állnom a betétre, mert nem voltam olyan helyen, ahol 3-4 óránként higiénikusan cserélni tudtam volna a tampont. Erre olyan görcseim voltak, hogy azt hittem, alig élem túl. Miért mindig a betétnél? Van összefüggés?
27/N
Hát én ilyenről még sosem hallottam!! NEm hiszem, hogy a betéttől lehet...nekem pont akkor fáj mikor tampont teszek be...
Lehet elhitetted magaddal és azért van ez!:)
Én is tamponnal mintha kevésbé görcsölnék.
De mondjuk nekem eleve a tampon sokkal komfortosabb, én már csak azt használok. Utáltam a betétet. Annyira kellemetlen érzés volt, amikor éreztem, hogy jön a vér, meg nem éreztem magam tisztának.
Szerintem nem okozhat görcsöket a betét, mert az csak kívülről érintkezik a testeddel. Lehet, hogy neked sem komfortos egyébként a betét. Nem lehet, hogy utálod a betétet, és attól esetleg kellemetlenebbül érzed magad? Én betéttel nagyon utáltam, amikor menstruáltam, egész nap csak ültem/feküdtem volna. Tamponnal szívesen megyek ide-oda.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!