Mennyi ido alatt tisztul ki a tampon karos hatasa?
Nem a tampontól csökken vagy nő a menstruáció ideje.. Nekem tamponnal és anélkül is mindig ugyan annyi volt.
És mégis, szerinted, milyen vegyszerrel kezelik? Ugyanmár.... én még ekkora baromságot sosem hallottam..
" A gyártók a tamponok nedvszívó képességének növelésére kemikáliákat használnak! A tamponokat is ugyanúgy, mint a szokványos betéteket klórral fehérítik. Ezek az anyagok mind károsak a szervezetünknek. A tamponok dioxint is tartalmaznak, ami egy igen káros vegyszer, ez is könnyen átjut a testünkbe."
Ezert hivjak toxikus szindromanak amit legszelsosegesebb esetben okozhat, es a dobozban is van rola leiras. toxikus: nyilvan a toxinokkal fugg ossze. Azert mert rad nincs semmi karos hatasa, attol meg nekem lehet hogy jobb nelkule.
Ugyanolyan vegyszerrel kezelik a betéteket is, onnan is ugyanúgy érintkezik a nemi szerveddel a vegyszer.
Ennyit erről. Azért érezheted kevesebbnek, mert a tampont gyakrabban kell cserélni, betéten nem olyan feltűnő.
Hol lehet elolvasni a tamponok károsanyag-tartalmát igazoló laborjelentést? Mennyi az azbeszt-és dioxin-tartalom? Mennyi ehhez képest az eü határérték? És az idézett cikk forrása is érdekelne, hátha abban van valami használható adat, link, stb. Mert így erősen urban legend íze van a dolognak.
Nem mellesleg, olyan oldalról linkeltél, ahol a lúgosítást üdvözítik. ez kb pont annyira hiteles info, minthogy ufok léteznek, és a szellemek megjelennek a kiválaszottaknak. Tehát semennyire.
Természetesen szíved joga akár eredeti gyapotot is rakni a bugyidba, az tuti bio, max kissé kényelmetlen, de nem kéne olyan baromságokat linkelni, ami nincs megerősítve valami hiteles tanulmánnyal. Addig csak kitaláció, és az egészségesélet iparágat gazdagítja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!