Mennyi ido alatt tisztul ki a tampon karos hatasa?
Figyelt kérdés
11 eves koromtol tampont hasznaltam, es most 28 vagyok. Abbahagytam par honapja, hogy lassam van- e valami valtozas. Irtam is ki egy kerdest ide ezzel kapcsolatban. Sosem gondoltam volna, de 3 honap alatt megszuntek a gorcseim, es a verzes gyengult, 5 napos lett az addigi 6- 8 helyett. Nagyon boldog vagyok emiatt. A kerdesem az lenne, hogy ugye a tampont vegyszerrel kezelik ha jol halottam. SZerintetek mennyi ido alatt tisztul ki ilyen sok eves tamonhasznalatbol eredo vegyszer? JO lenne ha meg csokkenne ket napot a menstruaciom!2012. szept. 9. 16:24
11/14 anonim válasza:
No, olyan nyilatkozatot viszont találtam, ami megcáfolja a fent állított baromságokat.
Ez viszont már hiteles info...
12/14 A kérdező kommentje:
Ahogy gondoljatok. Nekem akkor is hihetetlenul jobb nelkule, es ez a szemelyes tapasztalatom, akarki akarmit mond. Masok is hasonlorol szamoltak be. Akkor biztos veletlen van. Ennyi
2012. szept. 10. 11:19
13/14 anonim válasza:
akkor használj betétet és kész, ha az jobb neked, nem kell túlragozni
14/14 A kérdező kommentje:
Ja csak nem ez volt a kerdes eredetileg, amire valaszokat vartam :-) de azert koszi neked is!
2012. szept. 10. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!