Mi tud az a betét, amit a másik nem? (Lent. )
Figyelt kérdés
Sziasztok...kíváncsi lennék,hogy mit tud egy always és mit nem tud pl. valamelyik "neve nincs" márka?Csak az áruk különböző v. tényleg vagy lényeges különbség?
Lécci életkort is mellé :)
2012. szept. 20. 18:21
1/6 anonim válasza:
Lényeges különbség nincs köztük, a márkás azért olyan drága, mert ott csak a nevét fizeted meg. Használtam már sokfélét, nekem mondjuk az Always Platinum vált be, de például a tesco-s is ugyanazt a célt szolgálja, és jó az is.
3/6 A kérdező kommentje:
Kösz szépen...jöhetnek még a válaszok... :)
2012. szept. 20. 18:26
4/6 anonim válasza:
Nekem is az Always Platinum vált be, mert jó vékony, ennek ellenére jó sokat beszív, nem merev. Régebben Libresst használtam, de az olyan merevnek tűnt az Alwayshoz képest. Én is próbáltam sokfélét, de mindig visszatértem ehhez, a többi nekem túl vastag volt. 35/N
5/6 Hanariko válasza:
szerintem sincs különbség, de intim kérdésekben inkább kiadok párszáz forinttal többet, mert nekem pl. az ob tampon felhelyezése könnyebb mint egy simáé. Betétben én nem látok különbséget márka és nem márka közt, csak ugye jönnek az újítások hogy ilyen nedszívó, meg olyan selyem borítás, aztán ki tudja, ér-e az valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!