Mitől feszül a hasam? Fáj és szúrkál is.
Figyelt kérdés
Egyszer már éreztem ilyet, mikor megkellett volna jönnie, de késet egy hetet. De most az még 11 nap! Ma elmentünk sétálni a fiammal, és annyira fájt, hogy alig birtam menni. Haza értem pihentem, és enyhült a fájdalom.2012. szept. 16. 21:16
1/5 Gysmo válasza:
Hol fáj? Lent, oldalt lent, vagy oldalt fent? Oldalt lent: Vakbél. Oldalt fent: epe. Lehet, hogy csak elrontottad a gyomrodat, de lehet begyulladt valami. Görcsölt vagy szurkált? Felfázás is okozhat ilyet. Ha nem múlik akkor természetesen az orvost ajánlom, lehet nőgyógyászati probléma.
2/5 A kérdező kommentje:
Lent fáj. Néha görcsöl, néha szúrkál. Egész lent, az alhasam. :/
2012. szept. 17. 07:31
3/5 anonim válasza:
Nekem cisztám volt akkor fájt ugyanigy... munka közben,alig birtam megmozdulni, volt hogy hasonló érzés is volt mint a menstruáiós görcsök... aztán itthon is nagyon szúrkált, és folyamatosan kellemetlen érzésem volt tőle... énis mikor feküdtem enyhült a fájdalom!
Átmegy 2-3hónap alatt a ciszta!De azért azt nézesd meg, hogy mekkora! Az enyém 4cmes volt...és nem kellett kikaparni sem és gyogyszert sem kaptam rá!
De, hogy megbizonyosodj kérj egy időpontot kivizsgálásra!
HA pedig csak egyszeri alkalomról van szó, és többször nem jelentkezik, akkor nem hiszem, hogy ilyen bajod lennne!
Majd ird meg mi a fejlemény! SZia!:)
4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Ó remélem nem komoly. Ma elakartam menni, csak nem volt időm... Köszönőm! Majd megirom mi lett :)
2012. szept. 17. 17:33
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta kidudorodott a hasam is. :/
Voltam nődokinál, azt mondta holyag hurutom van. :/
2012. okt. 2. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!