Normális ez? Hogy így szurkál, feszül?
Figyelt kérdés
Mára nem vártam, remélem nem is jön, mert több pozi tesztem van! Viszont nagyon feszül az alhasam, mintha lenne benne egy felfújt labda, meg nyilallgat bele az oldalamba! A derekam környékén! Ezek normálisak?2011. ápr. 16. 09:32
1/4 anonim válasza:
SZERINTEM IGEN en is igy vagyok vele,nekem is van 4 idon tuli pozitiv tesztem,es nekem is pontosan ahogy te irtad vannak tuneteim,de nekem meg a mellem is meg van duzzadva!
2/4 anonim válasza:
Normális,nekem is szurkált a hasam,gyönyörű egészséges kisfiam született!
3/4 anonim válasza:
Nekem is feszűl, 6-án kellett volna megjönnie, eredmény 3 negatív teszt :)
GRATULÁLOK!!!!!
4/4 anonim válasza:
Az első babámnál nekem is feszült meg szurkált annyira, hogy volt olyan, hogy meg kellett állnom egy pillanatra az utcán annyira fájt. Ez azért van mert nő a méhed és a méhszalagok nyúlnak. Orvos mondta. Főleg első babánál érezhetőbbek. Sok sikert és boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!