Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérő hüvelygomba, de miért?

Visszatérő hüvelygomba, de miért?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok mit csinálni mindig visszatér.Nem használok tampont,se tangát,nem nyúlok oda koszos kézzel,nem ülök más helyen a wc-re,nincs partnerem se akitől elkaphatnám,mégis mindig visszatér. De mitől?:(

Majd megyek nőgyógyászhoz is,csak kíváncsi vagyok,hogy nektek mi a véleményetek,esetleg van valakinek hasonló problémája?

2012. szept. 12. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán nem fertőtleníted elég jól az összes alsó nadrágodat, törülközőidet, ágyneműidet amikor éppen kigyógyulsz belőle, így visszafertőzöd magad. Én mindent kifőztem amikor elkezdtem a gyógyszereket használni, aztán amikor befejeztem a kúrát, akkor azokat ismét kifőztem, amiket a kezelés alatt használtam. Ezt javasolta ugyanis a nőgyógyászom.
2012. szept. 12. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelygomba nem feltétlenül kívülről kerül be. Valószínűleg Candidád van. Ez a gomba mindenkinek benne van a szervezetében, de bizonyos körülmények között (pl. túlzott szénhidrát-fogyasztás) jobban elszaporodik, és bizony hüvelyi gombásodásnak is okozója lehet. Amíg nem gyógyítod ki magad az alapbetegségből, mindig vissza fog térni. Létezik szűrővizsgálat is candidára, ennek nézz utána. Megfelelő diétával helyre hozható az egyensúly!
2012. szept. 12. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is állandóan visszatért. Elmentem vele sokadjára is nőgyógyászhoz, semmit nem talált. Utána orvost váltottam, és mint kiderült, méhszáj sebem volt. Az új orvos lefagyasztotta a sebet, és lám, azóta nem is újult ki a hüvelygomba. Lekopogom. :)
2012. szept. 12. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
én a multi gyn-től az actigélt szoktam használni, ha gombám van - szerencsére ritkán - . csak ajánlani tudom, nézz utána!
2012. szept. 12. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Voltál már egyáltalán nőgyógyásznál, vagy eddig csak otthon kísérleteztél?
2012. szept. 13. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokan szedvedünk/szenvedtünk ilyentől. Nekem a frezyderm intim segítség vált be. Amikor éreztem, hogy visszajön, azt használtam mindig és nem is voltak olyan kellemetlenek a tünetek,mint előtte. Aztán már nem is jött vissza, bár ennek tuti lelki okai is voltak!
2012. szept. 13. 09:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!

Egyébként igen,voltam már.

2012. szept. 13. 20:25
 8/8 INTIMEA válasza:
46%

Tisztelt hölgyeim ha segít Önöknek a termékünk írjanak nekünk, örülni fogunk, hogy segített, ha nem akkor is. Az első 100 hölgynek úgy köszönjük meg véleményét, hogy küldünk neki egy csomagot ingyért.

[link]

2012. szept. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!