Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba? Vagy valami más?

Hüvelygomba? Vagy valami más?

Figyelt kérdés
1 hete jelentkezett fehéres, kissé szúrós szagú folyás.... kevés az időm az orvoshoz elmenni, de a patikában adtak Canesten Combit, de nem lett jobb sokkal tőle.. Hüvelygomba vagy valami másnak is lehet a jele? nincs semmi más tünetem... Csak el kéne mennem vele az orvoshoz?

2012. szept. 2. 13:52
 1/4 anonim válasza:
Minél hamarabb menj el a dokihoz, ne kísérletezgess otthon. Ott majd úgyis adnak rá valamit, és gyorsan elmúlik.
2012. szept. 2. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Az orvosra mindenképpen időt kell szánni! Ha azt sem tudod mi bajod van, csak otthon kísérletezel, akkor azzal sokkal nagyobb bajt csinálhatsz, amit már nehezebb helyrehozni, de ehhez is mindenképpen orvos kell, úgyhogy így is, úgy is el kell menned hozzá!
2012. szept. 2. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmi más "tünete" nincs?

Se viszketés, se pisilési inger, fájdalom, zöldes-sárgás váladék, büdösség, stb?

Akkor azért nagyon ne izgulj!

2012. szept. 3. 17:06
 4/4 anonim válasza:

Vagy gombás, vagy bakteriális fertőzés lehet szerintem...

A szegedi női klinikán pont most folyik egy ezzel kapcsolatos kutatás, én is most olvastam róla. Nagyon érdekes, hátha segíthet megoldani a visszatérő problémát.

[link]

[link]

2012. szept. 7. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!