Hüvelygomba! Mit tegyek?
A héten táboroztatni voltam, ahol közel száz emberre jutott 3 wc. Hiába minden igyekezet ma reggel a jól ismert, eszméletlenül kellemetlen égő, viszkető érzéssel keltem, majd meg veszek.
A dokim hétfőig már nem rendel, megmondom őszintén máshoz csak akkor mennék, ha nagyon nagyon muszáj, tehát van bennem némi kétely a helyzet fontosságát illetően. Arra gondoltam veszek egy Canesten Kombit, hátha megoldja a problémáimat és ha mégsem, akkor hétfőn irány a dokim.
Esetleg ha tudtok valami jó házi praktikát, amit emellett lehet alkalmazni, azt is szívesen veszem!
Szerintetek mi a helyes döntés? Próbálkozzak, vagy inkább menjek az ügyeletre?
Köszönöm a válaszokat! A válaszok alapján úgy döntöttem kihúzom hétfőig valahogy. A Canestent még ma délután megveszem. Biztos vagyok benne, hogy ott szedtem össze, már nagyon nagyon régóta nem volt ilyen problémám.
A páromnak elmondtam és ő is keni magát pár napig a krémmel. Remélhetőleg neki nem lett gondja belőle. (Nem voltunk együtt a tünetek jelentkezése előtt 2-3 nappal sem) Ha nem múlik el, vagy nem javul jelentősen, akkor pedig hétfőn megyek a saját dokimhoz.
Délután utána olvastam egy kicsit, amíg nem volt meg a Kombi. Sós, ecetes ülőfürdőt javasolták mindenhol, gondoltam megírom. Kipróbáltam és ha ténylegesen nem is segít, a tüneteimet egy kis időre megszüntette, ennyiből jó, más szempontból nem tudom mennyire használ.
Megvettem már a Canestent is, úgyhogy fürdés után használatba is veszem. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!