HPV gyanús vagyok? Kétségbe vagyok esve!
Nőgyógyászom egy vizsgálat alkalmával észrevette, hogy nagyon fáj nekem a vizsgálat, főleg amikor a hasamat nyomkodta. Megállapította, hogy valószínű HPV condyloma fertőzésem van, csakhogy nekem a "szemölcsök" nem kívül hanem a méhfalon vagy nem is tudom pontosan mit mondott hol helyezkedik el. Sokkot kaptam! Semmit nem tudok a HPV-ről. Azt kérdezte sok partnerem volt-e! Nekem csak 2 volt a jelenlegi párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Neki sok egyéjszakás/futó kalandja volt előttem..de nem értem. Hogy kaphattam el?? Az már nagyon régen volt. Párom semmi tünetet nem vett észre magán.
Nekem egy betegség következtében nagyon legyengült az immunrendszerem és most ez. Lehet összefüggés?
Orvosom elmondta, hogy kenetet vesz hogy megállapíthassák milyen típusú HPV-m van. Mi lehet a legrosszabb eshetőség?
Nekem semmit nem mondott el normálisan, semmit nem tudok az egészről!!
Azt mondta lehet altatásban fogják leégetni a szemölcsöket, ha valóban az mert ott nehézkes az ecsetelés. Nem akarom, hogy megműtsenek.
Mi lesz velem?
Valaki segítsen!!!
Köszönöm, hogy írtál!!!!!
Egy kicsit megnyugtattál, most már legalább tudom hogy mire számíthatok.
Ha olyan HPV-m van, ami nem a méhnyakrák kialakulásáért felelős, akkor is műtenek?
Más se csinálok, csak HPV vírusról olvasok, azt találtam hogy ha a szemölcsök el is múlnak (le is égetik) a vírus a szervezetembe marad! Azt nem lehet kiirtani?
Nőgyógyászom azt mondta 2-3 hét mire megtudom az eredményt..nem vagyok benne biztos hogy tudok annyit várni, már így is idegroncs lettem!
Az, hogy a barátodon jelét nem mutatja a vírus, nem azt jelenti, hogy nem hordozó. Sajnos ők úgy is továbbadhatják a nőknek a betegséget, hogy rajtuk nem jön ki soha! Azt is írod, hogy régen voltak a párodnak futó kalandjai. Hát az a helyzet, hogy a hpv hónapokig is lappang a szervezetedben és azután jön ki, ha legyengült immunrendszertől simán előjöhet bármilyen betegség, a hpv is, jól gondolod, hogy van összefüggés.
Várd meg a tenyésztést és szerintem válts orvost, ha ez nem bírta nomálisan felvázolni a dolgokat. Ilyen dokihoz nem szabad visszamenni kezelésre. Keress megbízható dokit.
És minden jót! (Bocsi, h nem tudok segíteni konkrétan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!