Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megcsalt a pasim? A citológiai...

Megcsalt a pasim? A citológiai vizsgálatban az van hogy hpv-gyanús vagyok és (lent)?

Figyelt kérdés

és vele éltem kizárólag nemi életet, a szüzességünket egymással vesztettük el és tudtommal nem volt rajtam kívűl mással.

ezek szerint mégis?

2012. ápr. 11. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A megcsalás az egyik lehetőség, a másik pedig az, hogy nem te voltál neki az első, esetleg tudott a betegségről de eltitkolta előtted. Ha így van, akkor mással is megfertőzhetett, érdemes alaposabban kivizsgáltatni magad.
2012. ápr. 11. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem biztos, hogy megcsalt, sőt!

A testvérem még szűz volt, mikor kiderült, hogy hpv-je van! Viszont rendszeresen járt uszodába kicsi korától. A nemibeteg-gondozóban pedig azt mondta az orvos, hogy "hát a vírusok a vízben jól terjednek..." Csak botrány lenne, ha azt mondanák, hogy ez még az uszodában is elkapható. Nem véletlenül beteg tőle a felnőttek 80%-a... :( (amúgy nekem is van:(.)

2012. ápr. 11. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
A HPV nemcsak nemi úton terjed, nyugi.
2012. ápr. 11. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Nyugi, egyáltalán nem biztos. A nyilvános wc-ről is össze lehet szedni, sajnos le sem kell ülni hozzá. Nem csak nemi úton terjed.
2012. ápr. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!