Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinálnak a mellcisztával?...

Mit csinálnak a mellcisztával? Műtéttel távolítják el? Nagyon gyanús hogy nekem van :s 19/L

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy gyanús??? Írt levelet,vagy kopogtatott??

Talán orvoshoz kéne menni,meg ultrahangra.Le is szívhatják,de műthetik is.De az lehet,hogy csak a tejmirigyeket érzed.

Járj utána!!!!

2011. márc. 15. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem ezt csinálták vele: a nőgyógyász adott beutalót ultrahangra. Elmentem, ott egy kedves doktornő megnézte ultrahanggal, és azt mondta, ciszta. Akkor egy tűt szúrtak bele (szinte nem is fájt, nem kell félni), és folyadékot szívtak le belőle, amitől a ciszta el is tűnt.

A leszívott folyadékot a biztonság kedvéért elküldték szövettani vizsgálatra, aminek egy hét múlva lett meg az eredménye (negatív, azaz minden rendben).

2011. márc. 15. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!