Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs kehely. Melyiket...

Menstruációs kehely. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Szeretnék áttérni a menstruációs kehely használatára, mert higiénikusabbnak és praktikusabbnak gondolom, mint a tamponokat. (a betét már régen felejtős, sok rossz tapasztalatom van vele) Van valakinek tapasztalata ezekről? Nem tud "melléfolyni", kiszivárogni mondjuk sportolás, alvás közben?

2 fajtát találtam, ami kapható:

MeLuna (4800 FT) [link]

Lady Cup (8250 FT) [link]

Nagyon köszönöm a segítséget!

2012. szept. 6. 13:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ebayről rendeltem egyet kb 400ft volt,nincs hozzá tasak sem más egyéb csak maga a kehely.Van belőle több színben és 2 féle méretben.Én először a nagyobbikat rendeltem mert azt olvastam hogy annak aki már szült és annak aki már betöltötte 25.életévét annak a nagyobbik kell.Én ugyan még csak 24 vagyok de gondoltam ne kelljen már egy év múlva másikat rendelnem (sokat kell rá várni)Próbálgattam de nem lett jó,mert nem nyílt ki rendesen ezt annak tudtam be hogy nagyot rendeltem,piszkálta is a csőröm rendesen ezért rendeltem a kisebbikből is egyet.A kisebb már rendesen felment ahová kellett,ki is nyílt,az első kivételem elég bénára sikeredett de aztán minden rendben ment vele!Sok pénzt és időt meg lehet vele spórolni.A nyilvános wc-s mosást is meglehet oldani...De aki nem akarja az úgysem fogja.
2017. ápr. 11. 00:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de lehet, hogy hasznos lesz az olvasóknak. A Biointimo és a kínai oldalakról rendelt, olcsó kelyhek anyaga nem orvosi szilikon, nem érdemes használni. A Biointimóról azt sem tudjuk, hogy honnan származik... Ezért is fogom lecserélni hamarosan. Van a facebookon egy csoport, ahol sok infó van ezekről: [link]

28/N

2017. júl. 5. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!