Menstruációs görcsökre milyen hatásos fájdalom csillapítók vannak?
Figyelt kérdés
régen a ridolt szedtem, de sajnos a hatóanyag-összetétele miatt megszüntették, pedig nekem nagyon hatásos volt, fél szemtől egész napra elmúlt a fájdalom. cataflamból van hogy 4 is elfogy egy nap, algoflexből is sok kéne, troparint meg sem érzem, nospa sem jó, a donalgin meg nem ilyen jellegű fájdalmakra van. az a baj, hogy ha nagyon fáj, előfordul, hogy elájulok. esetleg külföldről tudok rendelni gyógyszert?2012. szept. 1. 13:49
1/7 anonim válasza:
Azt Te is tudod, hogy mindenkinél máshogy hat egy gyógyszer.
Ebben a legnehezebb tanácsot adni, nekem a jó öreg No-Spa bevált.
2/7 A kérdező kommentje:
a ridolban kodein volt, ezért tiltották be, sokan "másra" használták. úgy látszik ez a hatóanyag szünteti meg legjobban a panaszaimat, de nem tudom van-e más készítmény, ami kodeinos?
2012. szept. 1. 14:00
3/7 anonim válasza:
A kodein morfinszármazék, ezért tiltották be a gyógyszert.
Régebben köhögéscsillapítókban volt kodein.
4/7 A kérdező kommentje:
igen, a morfin miatt gondolom sokan bódultság érzet miatt használták, jobbnak látták betiltani. sajnálom. nekem csak az segített. nem tudtok hasonló kaliberű készítményt? külföldről próbálok majd hozzájutni valamihez, mert az nem állapot, hogy minden hónapban, 4 napig napi 4 szem pirulát szedek különben elájulok.
2012. szept. 1. 14:11
5/7 anonim válasza:
én flector ep rapid-ot használok
6/7 A kérdező kommentje:
azt még nem próbáltam, de már mesélte valaki, hogy hatásos. por kiszerelésben van?
2012. szept. 1. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!