Ezt már olvastátok Dr. Hamvas Ferenctől?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__34065..
Ennek a kérdésnek a 2. válaszolója vagyok. Írtam, hogy ha kellemetlen szagú a folyása a Kérdezőnek, akkor menjen orvoshoz, mert az lehet fertőzéstől is, de ezt csak orvos tudja megmondani. Erre valaki azt írta a Kérdezőnek, hogy ne hagyja, hogy megijesszék. Én nem megijeszteni akartam a Kérdezőt, hanem csupán jó szándékkal írtam, hogy menjen orvoshoz, mert csak ő tud biztos választ adni.
Teljesen igazad volt. Aki szerint az orvoshozküldő válaszoló nem jó választ adott, az meg egy idióta. Ennyi :)
Én is orvoshoz szoktam küldeni, ha már annyi esze nincs, hogy magától rájöjjön, hogy oda kéne mennie. Amúgy, általában úgysem mennek el, hanem még feltesznek 120 kérdést.
"aki nem bízik meg a válaszomban, vagy aki éppen unatkozik, ne tegyen fel kérdést csak ezért, mert ingyen van, és ne tegyenek úgy fel kérdést nekem, hogy ugyanazt rögtön valamelyik Kollégámnak is elküldik"
"a rendszer azonosítja a számítógépüket, általában látom mindenki korábbi leveleit, ezért nagyon kérek mindenkit, hogy lehetőleg azonos jeligével és azonos névvel aláírva írjanak mindig, és NE TEGYÉK FEL UGYANAZT A KÉRDÉST TÖBB NÉVEN IS NEKEM, mert egyrészt az én időm is véges, még működik a memóriám is, és nagyon nem szeretem, ha ellenőrizgetnek,"
Azért ezen gondolkodjatok el erősen, kedves kérdésfeltevők, hogy milyen embernek is vártok a válaszára!!
1. A "segítőkész" és "önzetlen" doktor úr nem tűri, hogy másnak is feltegyétek kérdéseiteket, esetleg nem ugyanazt a megoldást javasolja egy kollega, vagy ne adja Isten, még esetleg el is halássza a potenciális "pácienst"!!
Minden normális ember tájékozódik, pláne ha komoly dologról van szó, nem csak az első email-t elolvasva dönt.
2. "azonosítja a számítógépüket, általában látom mindenki korábbi leveleit"
ez már szinte Orwell-t idézi a televisor-ral: mi mindenkit látunk, ismerünk vigyázzatok!
Ezek után mennyire bíznátok meg ebben az emberben, mert én egyáltalán nem.
Kétszer is kérdeztem ettől az orvostól.
Először szimplán bunkó választ adott,másodszor(kb.hónapok múlva) pedig egy olyan,szakmailag is hülyeséget válaszolt,ami még a google szerint is hülyeség.
Szerintem nem valami nagy orvos,persze,ha az embernek problémája van,mindent próbál elolvasni,utánajárni...
Ha elolvasunk a válaszaiból pár oldalt,szerintem egyértelmű,hogy magát járatja le...
Vannak más oldalak(pl.Videoklinika) ahol szakmailag és emberileg is normális(abb) orvosoktól lehet kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!