Mikor nincs meg a menstruációm eléggé viszket. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nőgyógyászhoz most nem nagyon tudok menni... nincsen valami házi mód ahhoz hogy ne viszkessen ennyire? :S elég borzasztó tud lenni olykor.2009. júl. 28. 21:32
1/7 anonim válasza:
nem erre nincs házi mód ahogy te szeretnéd. erre nőgyógyász van, mert ha az ilyen fertőzéseket nem kezelik, méhszájsebed lesz, amellett hogy állati kellemetlen. menj dokihoz, ír gyógyszert és elmúlik.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez valami fertőzés kezelni kéne .Mi az ,hogy nem nagyon tudsz? inkább nem nagyon akarsz szerintem. De mind1 is én gombás fertőzésre gyanakodom arra vehetsz CANESTEN KOMBI-t.Ha szerencséd van attól elmúlik ha nem akkor irány a doki.
3/7 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt pár éve, de magától elmúlt, pár hónapig tartott. Azóta nem viszket.:)
4/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon valószínű, hogy gomba. Akkor van így, hogy a menszesz alatt nincs probléma. Esetleg a folyásod nem változott meg esetleg állagban vagy színében?
A canesten combi egy jó tanács.
5/7 anonim válasza:
viszket???
hát vakard meg...:D:D:D:D:D
6/7 anonim válasza:
kend be canestennel, vagy betadine kenőccsel.
7/7 anonim válasza:
a gombák és más baktériumok kedvelik a savas közeget, mnit pl a a hüvelyt is, ha minnél savasabb a szervezeted annál több lesz belölük is sajnos ez kialakulhat akkor is ha stresszes vgay vagy izgulsz nagyon..és ezeket nem birjuk nagyon befolyásolni. mikor meg van a menstruácio azért nem viszket mert a vér lugos kémhatásu amik nem kedveznek a gombáknak és baktériumoknak ezért nem érzed a tüneteit, és ezt én is tapasztaltam menstruácio elött és után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!