A fehér folyásom ilyen nyúlós de nem viszket meg semmi ilyesmi de még nem volt menstruációm ( 13vok) de volt h ilyen barna folyásom volt. De azóta semmi akkor most valami fertőzésem van?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 16:14
1/7 anonim válasza:
Nem, semmi baj, ez normális. Nagyobb lány lettél. Nemsokára megjön!
www.ciklus.hu, és olvasgass bele a gyerekvárás rovatba itt, a kismamáktól sokat megtudhatsz magadról.
Ha nagyon sok, vagy büdi, vagy viszket, vagy piszkos szine van, az baj. Mármint doki. A barna folyás a vérzés előhírnöke lehet.
Megszokod majd, és sok mindent elárul, majd ha gyereket akarsz. Vagy nem akarsz.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi Szépen egyébként milyen a normál állagú fehér folyás?
2009. ápr. 15. 16:45
3/7 anonim válasza:
fuuuuuu nekemis ez volt :ssss
azhittem h megjön :S a barnára azthittem h vér de nem.
huu de nagyon megijedtem...
4/7 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyen van most de még mindig nincs meg. ÚGY VÁROM MÁR!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Szval ak nincs bajom? :) jha és arra még nem kaptam válasz h milyen a normáll állagú fehér folyás ha ebben valaki segitene:) megköszönném:)
2009. ápr. 16. 16:14
6/7 A kérdező kommentje:
Már megint ugyan ez a baj akkor ezt most ezt nem értem..... ien barna "folyás" megginT akkor bajom van most?
2009. ápr. 29. 16:23
7/7 anonim válasza:
semmi bajod sincs csak nemsokára meg fog jönni tudom hoyg milyen nekem ugyan ez volt szal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!