Fontos 13 éves még nem jött megg a menstruáciom de tegnap fehér folyásom volt ma pedig barna ez mitöl van? Fontos
Nekem fél évig! volt fehér folyásom és csak utána jött meg.Lehet,hogy neked már 1 nap-hét múlva megfog jönni a menszeszed.
A lányomnak is fél évig folt fehér folyása és csak utána jött meg a menszesze.
Minden esetre ne ijedj meg ez tök természetes egy nő életében,de kérdezd meg anyukádat biztos szívesen elmagyarázza neked amire kíváncsi vagy és jó tanácsokat osztogat meg tapasztalatokat mond.
De ha számodra ez kelletlen lenne akkor kérdez itt is tőlünk bátran-segítünk neked nagyon szívesen. :)
Azt írtam,hogy ez változó álltalában mindenkinél más.
Láttod van itt akinek aznap megjött van akinek másnap van akinek 1 év.
A biztonság kedvéért tegyél be mostantól tisztasági betétet,az vékony-és a bugyid se lesz foltos. :)
És szerintem neked is kényelmesebb lesz,pl az iskolában mikor ülsz a padban és azt hiszed,hogy megjött közben csak folyásod van,de bent a t.betét.
Ha barna, akkor vér. Nem fertőzés. Ha viszket, bűzös, vagy zöldes sárgás, akkor fertőzés és irány a doki.
Holnapra valószínű meg fog jönni rendesen.
fertőzés??
Kétlem,hogy az lenne,vagyis fertőzés.
Viszket a puncid?Büdös?Büdös amikor pisilsz?Fáj/csíp amikor pisilsz?Van bármi fájdalmad a puncidnál?
Ültél valamilyen wc.n ami nem volt igényes?
Iskolba-étterem-egyéb hely?!
Hamarosan megfog jönni,de ha bármi panaszod lenne az emlitett gondokon kivül akkor pedig irány a klinika-nőgyógyászat,mert ez nem játék és jobb megelőzni a bajt meg egyébként se ért megnézetni magunkat,hogy minden rendben van-e,érnek-e a petesejtek meg ilyen dolgok.
Legalábbis én a 'kis'lányommal elmentünk így megnyugodtunk mind a ketten,meg a nőgyógyász kicsit felvilágositatta a szexuális utón terjedő betegségekkel (addig én kimentem),de ezt ő akarta.
Na eltértem a tárgytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!