Már legalább 1 - fél éve barna valami van a bugyimban. Néha fehér is, de az sűrűbb és kevesebb. a barna olyan mintha barna folyadékot öntöttem volna a bugyiba és hiába mossuk ki a legjobb mosószerrel akkor sem jön ki belőle. Mi ez? 12,5/L
ja ...bocsi XD
még csak 12,5 vagyok...pasim nincs...szűz vagyok...ja és van budipapír és én kitörlöm ha annyira kíváncsi vagy rá...de ha akarod akkor elküldöm neked a szaros papírt XD
BUÉK
Azt furcsallom, hogy "hiaba mossuk ki" - gondolom, az anyukaddal, hogy O meg nem magyarazta el, de mindegy:)
Jo hir! Kislanybol nemsokara nagylany leszel! Folyasod van, aminek a megvaltozott barnas szine jelzi, hogy nemsokara megjon a menstruaciod (ha esetleg mar menstrualnal, akkor is normalis jelenseg, nem kell megijedni tole)
Ha nem akarod, hogy "olyan legyen" a bugyid, tegyel tisztasagi betetet a bugyidba, ma mar vanna olyan vekonyak, amiket eszre sem lehet venni.
Es meg valami udv a clubban nagylany:)
00:37
Privátba megadom a címemet, de úgy küldd el a papírt, hogy a boríték ne legyen olyan.
14: 34 nagy arc vagy!:D
amúgy szerintem is lassan meg fog neked jönni:) annak az előjele a barna folyás.
ha zavar, akkor elmehetsz nőgyógyászhoz is, bár szerintem semmi gáz nincs.
anyukáddal nem szoktál ilyesmiről beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!