Melyik a legjobb minőségű barna hajfesték ami szépen befogja a hajat és hasonlít a dobozon lévő képre?
Mit nem lehet ezen érteni? Arra gondol, hogy kb. olyan színűre fogja be a hajat amilyen a dobozon...tehát egy hajfesték márka aminél a barna színek olyan színűek lesznek a hajon amilyen a dobozon a kép. Érthetetlen emberek akik másokat néznek h*lyének a saját ostobaságuk miatt. -.-
Na hogy választ is adjak én nemrég festettem a hajamat Perfect Mousse feketés-barna hajfestékkel. Nekem olyan színe lett mint a dobozon, használata is egyszerű volt, a festék ammóniamentes tehát kevésbé roncsolja a hajat, nagyon finom illata van, egyszerű használni mivel habállagú. A hajam fényes és puha nem érzem, hogy roncsolta volna. Szerintem ilyen festéket vegyél:)
19/l
Mrs. Okosság! Köszönjük! Jó,hogy te ennyire tudsz!:] Am ami neked jó,az másnak nem biztos, de ezt gondolom te is tudod! Függ a hajszíntől is amire fested! És a fodrászkellékes a legjobb!
Második voltam.
Igen de mi mást mondanál a kérdezőnek ha nem a saját tapasztalatodat?:):) Gondolkodj már kicsit.... Vagy talán jósoljam meg neki?:D
19/L
Egyél már meg keresztbe!:D
Amúgy szeintem egy dobozossal se lehet elérni azt a színt...azok amúgy is szerkesztett képek!!
És a fodrászkellékesek, amik érnek valamit! Azok sokkal szebbek, és tartósabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!