Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes lehetek vagy esetleg...

Terhes lehetek vagy esetleg cisztám van, vagy esetleg más okozza?

Figyelt kérdés
Az elmúlt két évben rendszeres volt a menzeszem,viszont most az már a 2.hónapja késik.Múlt hónapban tiszta ideg lettem,mert voltunk együtt párommal ás ugye késett,de végül megjött.Most viszont már megint késik, és nem értem az okát,hogy mi a gond vagy mi lehet?ha tudtok adjatok tanácsot?Előre is köszi mindenkinek!

2012. szept. 3. 10:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
igen tudok vettem is már cs nem volt alkalom tesztelni,m mire megjártam megjött,szerintem akkor már nincs is rá szükség,csak hát nem tudom,hogy mi okozhat még ilyen tüneteket.itt olvasgattam és amit még valószínűnek találtam az a ciszta,mivel,hogy előbbről is voltak ezzel gondjaim,mármint iszonyú erős görcsök és egyébb dolgok...ezért gondoltam,hogy lehet vmi ilyen bajom lehet.
2012. szept. 3. 15:05
 12/16 A kérdező kommentje:
egyébként érdekelne,hogy az ilyen műtét milyen kockázatokkal jár,vagy,hogy egyáltalán milyen jellegű az egész?
2012. szept. 3. 15:07
 13/16 anonim ***** válasza:
szia!én írtam a cisztát,engem a műtét menetéről még nem világosítottak fel,lehet,hogy csak novemberben lesz,mert előtte csinálnak ct-t,én esetem amúgyis rendhagyó,mivel warfarint szedek,ez miatt nem müthetnek akármikor,akárhogyan
2012. szept. 3. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Itt pontos választ nem fogsz kapni a bajodra, maximum tippeket illetve tapasztalatokat. Mi nem tudjuk megmondani mi a gond, így kénytelen leszel orvoshoz menni. Külföldön is lehet menni orvoshoz.

A baj mögött sok dolog lehet, vizsgálatokra van szükség a gond kiderítésére. Ha nem akarsz idegeskedni, akkor ez az egyetlen megoldás.

2012. szept. 3. 16:24
 15/16 A kérdező kommentje:
igen tudom,de a tippek is segítettek,hogy egyáltalán mibe is gondolkodjak,vagy merre kell elindulnom.az tény,hogy elmehetek itt is orvoshoz,csak hát enyhén költséges,ugyhogy majd akkor kerítek rá sort mikor otthon leszek,max egy hónap.köszi szépen minden válaszolónak!
2012. szept. 3. 16:42
 16/16 A kérdező kommentje:
13/14 szurkolok neked és remélem,hogy a műtétre sem lesz szűkség és meggyógyulsz:)még1X köszi a válaszokat mindenkinek! szép napot!
2012. szept. 3. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!