Terhes lehetek vagy esetleg cisztám van, vagy esetleg más okozza?
Figyelt kérdés
Az elmúlt két évben rendszeres volt a menzeszem,viszont most az már a 2.hónapja késik.Múlt hónapban tiszta ideg lettem,mert voltunk együtt párommal ás ugye késett,de végül megjött.Most viszont már megint késik, és nem értem az okát,hogy mi a gond vagy mi lehet?ha tudtok adjatok tanácsot?Előre is köszi mindenkinek!2012. szept. 3. 10:57
1/16 anonim válasza:
védekezés nélkül voltatok együtt?ha igen,lehetsz terhes
ha védekeztetek,akkor lehet ciszta,hormonzavar,késhet fogyástól is
2/16 A kérdező kommentje:
igen,de írtam h meg is jött és ez 1 alkalommal történt.pánikba estem ugye,de hát végül megjött csak késett pár napot.
2012. szept. 3. 11:09
3/16 A kérdező kommentje:
hízástól is késehet?
2012. szept. 3. 11:10
4/16 anonim válasza:
Attól még lehetsz terhes, hogy előző hónapban megvolt, sokan nem jönnek rá, csak a második hónapban. Csinálj tesztet. Ha nem vagy terhes nyilván más miatt késik.
5/16 anonim válasza:
Nem, a fogyástól szokott késni. Ha híztál, akkor nem attól késik, hanem lehet azért híztál mert késik ugye...
6/16 anonim válasza:
Ritkán, de előfordul, hogy terhesség mellett is menstruál egy nő. Én is így születtem. Ha nem vagy biztos az okában, és aggódsz, akkor tesztelj+menj orvoshoz.
7/16 A kérdező kommentje:
egyébként az nem lehetséges,hogy cisztám van vagy valami más okozza?
már előbb is gondok voltak a menzeszemmel iszonyatos görcseim és egyéb nem kellemes tüneteim voltak...most meg ugye ez.
2012. szept. 3. 11:21
8/16 anonim válasza:
lehet cisztád,nekem is az miatt vannak a ciklussal problémáim,vagy meg se jön,vagy 3x van egy hónapban,lehet hogy műteni fognak nemsokára
menj orvoshoz,ott biztosat tudnak mondani
9/16 A kérdező kommentje:
a gond hogy most nem tudok hirtelen orvoshoz fordulni,mivel külföldön tatózkodok perpill.de amint lehetőségem lesz az első dolog.ugyanis az már biztos,hogy valami nincs nálam rendben..cs hát ugye nem tudom,hogy mi a helyzet és mostmár pánikolok is rendesen..
2012. szept. 3. 11:35
10/16 anonim válasza:
de azért egy tesztet tudsz venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!