Mitől lehetek lázas? Esetleg járvány?
Figyelt kérdés
2 napja görkoriztam,leizzadtam,utána úgy mászkáltam még a faluba.
Ma reggel arra keltem,hogy ráz a hideg,és 38,4 felett volt a lázam.Vettem be Algopirint,de nem vitte le,hűtőfürdőztem,akkor volt 36,5.
Leültem gépezni,Chris Lawyer klippjét vártam,lefeküdtem aludni egy órára,félórája fent vagyok,és már megint 38,5. ://
Anyum szerint járvány van.Lehet a korizás miatt lettem lázas? ://
14/L
2012. júl. 30. 20:03
1/5 anonim válasza:
Jól mondja anyud, járvány van. De a korizás is rátesz egy lapáttal. Képzeld el úgy, hogy amikor szaladsz, ugye lobog a hajad, mert a légáramlat hátracsapja. Ez van akkor is, ha csak szimplán mész előre. De mivel le vagy izzadva, így egy kicsit hűvösebbnek érzed a levegőt, és amíg megszáradsz, addig akár meg is fázhatsz. Ezért szokták azt mondani télen, hogy ha leizzadsz, akkor menj be valami meleg helyre, mert ugyan rétegesen öltöztél fel, de akkor is megfázhatsz a hűvösben.
2/5 anonim válasza:
Tényleg járvány van?
Mert nekem is fájdogál a torkom,bedagadtak a nyirokcsomóim és hőemelkedésem van.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem fájt a torkom.
2012. aug. 1. 19:48
5/5 A kérdező kommentje:
Több ismerős mondta neki.
2012. aug. 2. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!