Tudom sok kérdés van hogy hogy legyünk betegek, de mégis egyikre se adnak rendes választ, csak azt hogy ne lógj. Hogy lehetek lázas, esetleg hogy hánnyak, és hogy mehet a hasam?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 16:14
1/12 anonim válasza:
Esetleg szedj össze tifuszt,sárga lázt, szerezz maláriával fertőzött szúnyogot, ilyesmi.
2/12 anonim válasza:
Egyél krétát. Még kiskoromban én ezt csináltam egyszer. Nekem bevált, de az is lehet hogy véletlen pont olyankor fáztam meg.
De egy próbát megér:).
3/12 anonim válasza:
Inkább értékeld, hogy egészséges vagy, nincs szörnyűbb látvány, mint egy beteg gyermek, ne kívánj ilyeneket, mert még bevonzol egy súlyos dolgot.
4/12 anonim válasza:
Évajulival értek egyet! Én is nem rég betegeskedtem és bármit megadtam volna azért, hogy mihamarabb meggyógyuljak. Minek akarsz magadnak bajt??? Ha tényleg lógni akarsz akkor akár hazudhatod is, hogy megy a hasad, gondolom szüleid csak nem nézik meg. Amúgy meg épeszű ember nem akar lebetegedni...
5/12 anonim válasza:
neked egy kis színjátékra van szükséged, miért akarsz tényleg beteg lenni, legyen eszed!
bemész a wc-re és öklendezel kijössz azt mondod hánytál, megy a hasad, rosszul vagy...stb...gyomorrontás biztos rosszat ettél...Légy kreatív!
6/12 anonim válasza:
Ha orvoshoz viszik, a színjáték már nem lesz elég.
7/12 anonim válasza:
miért az orvos mit tud csinálni ha valaki azt mondja gyomorrontásom volt, hánytam és ment a hasam? nem hiszem hogy megkérdőjelezi a beteg állítását, persze nem lesz jó vége a hazugságnak , de inkább ez mint hogy krétát egyen...
8/12 anonim válasza:
Nekem volt egyszer hogy eljátszottam. Hát nem sült ki jól.
Mivel elvittek orvoshoz, ő megnézte a szokásos torok, szív, tüdő stb.
Majd mondta hogy teljesen rendben vagyok mehetek nyugodtan suliba, lehet hogy most csak valami rosszat ettem.
9/12 anonim válasza:
En kolis voltam, a suli meg a koli egy epulet volt, csak egy ajto valasztotta el.raadasul lanykoli, szigoru tanarokkal. Logasra csak betegkent volt lehetoseg. En nagyon sokszor eljatszottam a hasmenes- hanyas sztorit, dokihoz is mentem. Az izgalomtol hogy a doki eszreveszi e hogy szinlelek, mindig falfeher lettem. De sosem buktam le. A doki mindig megallapitotta hogy igen ezt es ezt elkaptam, irt fel smectat, meg egesz hetre kiirt:) a koliban meg beadtam h a szuleim nem ernek ra, nem tudok hazamenni. Ugyhogy ottmaradhattam, lekoltoztem a betegszobaba es elveztem a pihit :) vagy bepotoltam az elmaradt leckeket amik a korabbi bulik miatt nem mentek:) persze kb felorankent huzgaltam a wc- t mivel a tanari szo a mellett volt a betegszoba... nehogy figyeljenek :) de nekem mindig bejott.
10/12 anonim válasza:
* tanari szoba mellett...,
Bocsi:) elozo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!