Mit gondoltok, ez mért van?
Régóta vannak gondjaim a rendszeresen előjövő hüvelyi megbetegedésekkel, pedig vigyázok magamra. Nem régiben kezdtem észre venni valamiféle összefüggést ezen 2 dolog közt. Lehet hogy hülyeség, de ennyire véletlent se pipáltam akkor még.
Nálam nem kell semmilyen nemi érintkezés, WC érintés, immun gyengítő betegség vagy más egyéb. Elég ha csak gondolok arra, hogy XY-al szeretnék szexelni és 1-2 nap múlva máris undi folyásom van. Volt, hogy buliban nagyon felizgultam egy ismerősre -hozzá tenném, nem ért hozzám úgy, csak táncoltunk, dumáltunk- elgondolkoztam az ágyba bújáson, ami nem valósult meg. Másnap mégis beteg folyásom volt.
Erről én már nem tudok mit gondolni! Ez valami védelmi mechanizmus szex ellen? Vagy mi a jó fene?
Többet járok nődokihoz, mint a minden foga lyukas ember fogászhoz! És mit csinál? Felír egy 5-8E ftos 2-4 hetes kúrát. Megcsinálom, egy darabig jól vagyok (3-6 hét) aztán kezdődik elölről.
Ez szerintem marhára nem normális dolog!!!
Milyen beteg folyás? Csak azért kérdem, mert ugye a szexuális izgalom hatására nyilván nedveket termelsz, és az bizony utána, másnap távozhat, plusz az is lehet, hogy a peteérésed környékén vagy hajlamosabb ezekre az izgalmakra, olyankor meg amúgy is nedvesebb a hüvely.
Szóval mennyire undi? Büdös, színes?
Nem csak normális fehér nyúlós izé, aminek enyhe savanyú szaga van? Mert az nem gáz!
Doki állapított meg fertőzést?
25 vagyok. Meg tudom állapítani, mikor egészséges és mikor beteg a folyás. Főleg mivel már rég küszködök vele.
Rossz a szag, más a szín és az állag.
Olyan kellemetlen ez az egész, főleg ha esetleg új barátom van. Nagyon szeretem a szexet, de ezzel a problémával nem tudom élvezni a fiatalságom. Már nagyon elegem van belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!