Gamma Gt. Eredményem 43 lett.30-ig jó. Meg szerettem volna ismételni, mert ez emelkedett. Az orvosom azt mondta ne foglalkozzam vele,50 körül ez így van. Ti mit gondoltok?
Azt, hogy az orvos nem véletlenül orvos. Nem értem miért értene itt vki jobban hozzá, mint az, aki több évig tanulta a szakmáját.
Ha nem bízol az orvosodban, akkor nem laikusohoz kell fordulni, hanem másik orvoshoz, olyanhoz, akiben megbízol.
Öregszel, a májfunkciód már nem a régi, ha néha megiszol pár sört, akkor méginkább érthető!
Nekem 100 felett van, pedig még csak 45 vagyok, és nemis iszok! A kardiológus csak annyit mondott rá: "Ja, akkor ezt mi csináltuk!" ti. egy marék gyógyszert szedek (vérnyomáscsökkentő, értágító, vércukorszint csökkentő, trombózisgátló), aminek egy része kihat a májfunkcióra!
Az érték ebben a korban lehet emelkedett a máj elzsírosodásától. Ez egyébként az emberek 80-90%-át érinti.
Ha nagyon zavar, akkor patikában vagy gyógynövény boltban lehet venni májvédő teakeveréket. Ez segíti a máj működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!