Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hétfőn szeretkeztem utoljára...

Varga Esztíí kérdése:

Hétfőn szeretkeztem utoljára a "barátommal" és ma reggel úgy ébredtem, hogy rettentően viszket a hüvelyem. Tegnapi nap folyamán az is roppant furcsa volt, hogy folyásom volt aminek igen csak fura szaga volt. Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
folyás aminek furcsa szaga volt.viszket, esetleg volna valami házi gyógymód erre ?!

#hüvely #viszketés #furcsa szagú fólyás
2012. aug. 30. 10:10
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
ott a .
2012. aug. 31. 13:54
 32/39 anonim ***** válasza:

A menzszed sem állt be, de szexelsz.

Most ez kamukérdés ? Mert rendesen folyik a könnyem a röhögéstől. Valahogy nem tudlak sajnálni.

2012. aug. 31. 15:04
 33/39 A kérdező kommentje:
hehe..nem is kell!!
2012. aug. 31. 17:38
 34/39 anonim ***** válasza:
Kislány!Ez azért mindenhogy ciki! Nem érdekel mások hozzászólása, kérdem én,minek szexeltél,ha még be sem állt rendesen a menzeszed? Gondolom nem is ez volt az első alkalom,azt majdcsak nem egy jóformán idegen "barátom"-mal tetted meg. A srác hány éves? Tuti idősebb nálad pár évvel s jól kihasznált, szexel veled pár alkalommal, ámít h kellesz neki,de amúgy ha kellenél nem veszekednétek sokat ilyen fiatalon,mikor sokkal kevesebb még a gond. Majd mikor terhes leszel,mert hát kislány szokd a szöveget " gumi nélkül sokkal jobb" "vigyázok rád" "időben kiveszem" "megbízhatsz bennem" "nem lesz baj" "csak egy kicsit" "ettől nem lehetsz terhes" --szóval ez mind ámítás csak azért h jót élvezkedjen rajtad a srác, s nagyban letojja mi is van/lesz veled. S sitty/sutty oda az egész jövőd, s terhesen már a pasiknak sem fogsz kelleni! Időben tanuld meg! Mindig védekezzetek+ ismeretlennél használj gumit,mert a fertőzést szépen otthon a családod is elkaphatja pl.törölköző által...örülnének a szülők--egymást vádolnék h ki kamatyolt félre majd válás, a te óvatlanságod miatt. Volt már ilyen!
2012. szept. 5. 00:40
 35/39 A kérdező kommentje:
erre nem tudok mit írni..eddig komentelőknek,köszönöm a válasz. :dd
2012. szept. 7. 18:14
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljetek már!

Nem egy olyan lány van, aki ilyen fiatalon szexel, mert érzelmileg annyira labilis, hogy úgy érzi, meg kell tennie. Vagy valami családi defekt van. Nem kell felette ítélkezni.

1 éve (azaz CSAK 20 évesen) vesztettem el a szüzességem, de akkor is olyannal voltam, aki nem szeretett viszont, csak én szerettem. Amúgy meg úgy éreztem, hogy gyorsan meg kell találnom a lelki társam. Könnyen is ment becsábítani egy-egy jelöltet, természetesen a fizikai vonzerőmmel, vagyis elég hamar nemi érintkezésbe kerültem velük, mert féltem, ha nem csábítom el hamar, akkor elveszítem. Csak aztán kiderült az ilyen 4-5 emberkéről (akikben láttam a potenciált arra, hogy a lelki társaim tudnának lenni), hogy mégsem illünk össze, és így tök ideg voltam, hogy béna vagyok párkapcsolatokban, mert egy szociális analfabéta vagyok. Mellesleg a 4-5 emberből (kb. 4-5 hónap alatt) a második egy olyan srác volt, akivel aznap találkoztam először, és jól elkaptam tőle valami trichomoniasisra emlékeztető nemi betegséget. És volt nálam gumi, de nem használtuk. Annyira zavart és szeretethiányos voltam, hogy sorozatban olyan dolgokat csináltam, amitől még hülyébbnek éreztem magam. Depressziós voltam, mint az állat, öngyilkossági gondolatokkal tele, magányos is voltam emiatt. Azt éreztem, ha teszek valami "izgiset", akkor majd nem fogok minden napot unalmasnak és szenvedésnek megélni. Ennyi.

Ítélkezni nagyon könnyű. Ő feltett egy kérdést, hogy mit tegyen, és nem felelősségre vonást kért. Mert inkább ti lennétek olyan oktondiak, hogy nem jöttetek rá, hogy annyi esze azért mindenkinek van, hogy magától rájön a hibáira? Neki nem bűntudatkeltésre volt szüksége, hanem egy nyamvadt válaszra:

ORVOS

(Nekem szerencsém volt, mert apám orvos, és felíratott nekem gyógyszereket a háziorvosommal. Természetesen apám is jól megdorgált azért. Nem, mintha magamtól nem éreztem volna magam így is elég balféknek.)

Ui.: Egyébként világéletemben egy szolid csaj voltam, tele szexuális és egyéb gátlásokkal. Mindig a legjobb tanulók között voltam, most pedig elsőéves egyetemi hallgató vagyok fizika szakon. Nem vagyok egy cafka, kifejezetten intelligens ember vagyok, de érzelmi bajaim nekem is lehetnek, és én sem a hülyeségem, hanem a lelki zavaraim következtében kaptam el azt a betegséget.

Jelenleg az első kölcsönös szerelmen alapuló és eddigi leghosszabb kapcsolatomban vagyok 7,5 hónapja. :)

Még annyit, hogy: A modern orvostudomány szerint a betegségek több mint 90%-a pszichés eredetű.

Üdv.:

21 éves lány/nő

2012. szept. 14. 21:03
 37/39 A kérdező kommentje:

36/36

Nagyon jól esett a komented te nagyon aranyos lehetsz.Köszönöm szépen.És baromi nagy igazságot írtál le. Mellesleg azért tettem,mert több mint 2 éve szerettem/szeretem az illetőt és soha semmit nem mondott.Alkalom került arra,hogy lefeküdjek vele.Tisztában voltam mindennel.Feltett ugyanis egy kérdést.Vállalnom kell a következményeket ugyanis most meg ráadásul úgy tűnik terhes vagyok.

2012. szept. 17. 13:47
 38/39 anonim ***** válasza:
OMG :( te szegény lány :S és szted mit fogsz vele csinálni? (ne gúnyos hangon olvasd, nem gúnyolódásból írtam)
2012. szept. 17. 19:02
 39/39 A kérdező kommentje:
még nem tudom.
2012. szept. 17. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!